Gode tips til nye boligejere

Gode tips til nye boligejere

16. jun 2021

Det er et stort projekt at blive boligejer, og der er altid et utal af praktiske ting, som du skal have styr på. Særligt hvis du er tidligere boligejer, kan det være svært at jonglere, at skulle sælge hus og købe nyt samtidig, det kan gøre, at du fuldstændig mister overblikket over de mange praktiske ting, der også skal holdes styr på. Oftest skal der renoveres og laves om i den nye bolig, som man flytter ind i. Her i artiklen finder du gode råd til, hvad du skal huske som ny boligejer særligt, hvis du skal renovere og lave om på din nye bolig.


Sørg for at det vigtigste og mest lavpraktiske er i orden

Det er selvfølig essentielt at din nye bolig har strøm, vand og varme. Hvis du bygger nyt, er det vigtigt at finde dygtige håndværkere til dette arbejde, da det kan være rigtigt dyrt at få lavet om igen hvis ikke det bliver gjort ordentligt. Hvis du er køber af en ældre bolig skal du selvfølgelig få set ordentligt på tilstandsrapporten, og sørge for at alt er, som det skal være. Det kan dog i alle boliger blive nødvendigt med at få kigger særligt på kloaksystemet, som jo er noget af det vi bruger allermest i løbet af dagen. Her kan det være nødvendigt med hjælp fra kloakservice, for at løse problemer med vandrør, som man ikke selv kan komme til f.eks. toilettet eller håndvasken i køkkenet. Det er tit en hastesag, når det kommer til, at få fixet dele af sit VVS system, da vi er så afhængige af det. På akuttvvsservice.dk kan du få hjælp af VVS’ere der står klar i døgnvagt. 


Hvor kan du spare og hvor bør du sørge for kvalitet?

Det er en hård omgang for pengepungen at købe nyt hus. Oftest er man være nødt til at tage et lån, for at få det hele til at løbe rundt. Derfor er de fleste også på et relativt stramt budget, når det kommer til renovering. Der hvor du ikke bør spare er netop håndværkere, de skal være dygtige og godt kvalificeret, særligt når det handler om at lave om på selve huskonstruktionen. Hvis arbejdet ikke bliver gjort godt nok, kan det blive en rigtig dyr fornøjelse i længden. Hvis du samtidig skal sælge dit gamle hus, bør du også sørge for at anskaffe dig en god ejendomsmægler til dette formål. Så sørger du for at få den bedst mulige aftale ud af din gamle bolig, og får dermed også mere luft i budgettet til din nye bolig. 



Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce