Gør dig klar til sommeren!

Gør dig klar til sommeren!

17. apr 2018

Sommeren nærmer sig og de lune dage på værkstedet står for døren. Selvom vi måske ikke kan regne med, at det bliver en varm sommer med høj sol og høje temperaturer, plejer det trods alt at blive flere plusgrader end om vinteren. Og ved den her tid er det måske ikke kun din bil, der trænger til en kærlig hånd med dækskift og polering efter vinterens hårde vejr.


Brug koden bilgalleri518 og få fri fragt på MASCOTwebshop

Gyldig til d. 31. maj 2018

Brug kode hos SBV eller Karena


Efter den lange, kolde vinter, trænger de fleste af os til noget nyt tøj til jobbet. Især når vejret skifter, kender de fleste nok følelsen af at have bukser på, der er for varme. Man er besværet og kommer til at svede når man samtidig har en travl dag med mange opgaver. Et par shorts vil gøre opgaverne mere behagelige på grund af ventilationen til benene. Nogle der er anbefalelsesværdige er de nye stretch shorts fra MASCOT ADVANCED. Ligesom de populære langbukser er shortsene lavet i strækstof med en lav vægt samtidig med at de har en meget høj slidstyrke.

»Bukser, du ikke har lyst til at tage af«

»Bukser, du ikke har lyst til at tage af!« Det var reaktionen fra de første mange håndværkere, der sprang i de lange stretch bukser, som blev lanceret sidste år. Et par 100% stretchbukser gør noget helt exceptionelt for bevægelsesfriheden, når man er vant til arbejdsbukser af fast stof. Og så er bukserne samtidig spækket med lommer og detaljer. Det vil sige, at de kan klare arbejdets laster og de ting man bliver udsat for i løbet af dagen, samtidig med at det føles som om du ingen bukser har på.


Det er præcis samme historie med shortsene. Stoffet er elastisk i alle retninger, som gør at intet strammer eller generer, når du bevæger dig rundt i forskellige positioner, når du servicerer biler. Samtidig har shortsene massere af funktionelle lommer. Her i blandt har de hængelommer, hvor der er plads til at lægge værktøjet fra dig, når du skal have hænderne frie, og som kan lynes af, når ikke de skal bruges.

Køb shorts eller andet arbejdstøj og få fri fragt med rabatkode

Shortsene kan du finde hos alle MASCOTs forhandlere. Men hvis du er én af dem, der aldrig når at svinge forbi din nærmeste forhandler inden lukketid, så kan du nemt og hurtigt købe shortsene på MASCOTSwebshop og få bragt dem til din arbejds- eller privatadresse. Lige nu tilbydes fri fragt, hvis man bruger denne rabatkode bilgalleri518. Til og med den 31. maj får du fri fragt på alle køb med denne kode. Hvis du trænger til fornyelse af dit sommerarbejdstøj, så er der her en oplagt mulighed.Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce