Guide: Sådan kan du tjene penge på din bil

Guide: Sådan kan du tjene penge på din bil

6. nov 2019

Guide: Sådan kan du tjene penge på din bil

Dette indhold er sponsoreret


Som bilejer kan du sikkert nikke genkendende til de mange udgifter, der er forbundet med at have en bil. Selvom bilen er købt og betalt, bliver der ved med at være udgifter, når man ejer sin egen bil. Der skal blandt andet betales ejerafgift, vejafgift, forsikring, grøn afgift, udgifter til benzin og daglig kørsel, udgifter til bilvask og meget mere.


Og kunne det derfor ikke være fedt, hvis man kunne tjene lidt af bilens købspris ind igen? Når du ejer din egen bil, har du nemlig mulighed for at bruge den til at tjene lidt ekstra lommepenge til dig selv - eller som du kan bruge til afbetalingen på din bil.


Tip nr. 1: Bliv chauffør for et takeaway-firma

Det er faktisk relativt ofte, at både større og mindre madbestillingsvirksomheder søger chauffører til udbringning af deres take away mad. Stillingerne er ofte deltid, hvilket vil sige, at det rent faktisk kan lade sig gøre at have det som en slags bijob og dermed et supplement til det fuldtids- eller deltidsjob, som man allerede har. 


Kravene til dig som chauffør er som regel ikke særligt store. Det kræver blot, at du har din egen bil, som du kan bruge til at køre ud til de kunder, som har bestilt mad. Men det er faktisk ikke sikkert, at du behøver at eje en bil. Du kan somme tider også blive chauffør, hvis du blot har en cykel eller en scooter, som du kan bruge, når du bringer maden ud.


Tip nr. 2: Lej din bil ud

Deleøkonomi bliver mere og mere udbredt og populært herhjemme. Og en del af deleøkonomien er biludlejning. Hvis du gerne vil tjene lidt penge på din bil, kan du altså med fordel leje den ud i de perioder, hvor du ikke bruger den.


Det kan for eksempel være, at du tager på ferie i én til to uger, hvorfor du med fordel kan leje din bil ud i den periode. Der findes mange forskellige platforme til biludlejning, hvor du som privatperson kan registrere din bil og leje den ud til andre private brugere. Det er både godt for dig, som kan tjene penge på udlejningen, godt for lejeren, som sparer penge i forhold til at leje en bil hos et større udlejningsfirma - og bedre for miljøet i forhold til, hvis lejeren i værste tilfælde var nødt til selv at købe en bil til formålet.


Tip nr. 3: Kør med sponsorreklamer

Hvis du vil køre med reklamer på din bil, er dette også en god mulighed for at tjene lidt ekstra penge. Du kan tilmelde dig hos en sponsor, som ønsker at få reklamer på nogle biler. Når du tilmelder dig, giver du nogle informationer omkring din bil og hvor den som regel kører henne og hvor meget du kører. Hvis det er interessant for sponsoren at få reklame i dit område og på din strækning, kan du få en reklame på din bil - helt gratis. Det koster dig ikke noget at køre med reklamer, men du tjener derimod penge på det.Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x