Hav dine omstændigheder på plads med bjergning og bugs...

Hav dine omstændigheder på plads med bjergning og bugs...

28. jan

Hverdagen er fyldt med gøremål, som helst skal gå op en højere enhed. Det er alt lige fra morgenstunden, hvor børnene skal afleveres så let som muligt. Ligeledes eftermiddagen, hvor det kun kan gå for langsomt med at få handlet og hentet børnene. Derfor er det til stor frustration, hvis ens bil bryder sammen. Her vil man få brug for bjergning og bugsering.


Hverdagen er afhængig af fungerende køretøjer

Både for private såvel som erhvervsdrivende er det nødvendigt at have et fungerende køretøj. Det er dette, som sørger for, at man har muligheden for at fragte gods og lignende til den rigtige tid. Det er endvidere for privatpersoner en afgørende del af hverdagens logistik, da man har deadlines, som skal overholdes.

 

Det kan derfor også være til stor frustration, hvis ens bil eller andet køretøj ikke fungerer. Specielt hvis der er tale om nedbrydning af motoren på en motorvej eller lignende. Det vil endvidere også kunne være til stor fare for den enkelte såvel som den omgivende trafik.

 

Specielt inden for erhvervsverdenen kan der være tale om store udfordringer. Køretøjet kan fragte varer, der er lovet en kunde til et bestemt tidspunkt. Der kan derfor også være tale om stor forsinkelse eller tab af kapital. Det er derfor helt afgørende, at muligheden for bjergning og bugsering er tilgængelig hurtig og effektivt.


Hvad indebærer bjergning og bugsering?

I tilfælde af at han er ude for et uheld, er det vigtig at have en kontakt, så man er sikret at få trafikken op at køre igen. Dette sker gennem bjergning og bugsering. Dette omfatter altså transporten af det ødelagte køretøj. I tilfælde af at det er i forbindelse med erhvervsdrivende vil der ofte være helt klare linjer for, hvordan det for alle parter kan løses hurtigt og på den bedste måde.


Bugsering vil derfor også kunne ske til det ønskede sted. Det indebærer altså transporten eller slæbningen af køretøjer, der ikke kan flytte sig ved egen kraft. Dette kan ske til blandt andet følgende steder:

      Nærmeste sted

      Egen adresse

      Dækcenter

I mange samarbejder tilbyder virksomheder muligheden for at have klare aftaler med den pågældende virksomhed. Nogle erhvervsdrivende ønsker at få leveret køretøjet hos virksomheden selv, der derefter kan sende varerne videre og klare problemerne intern.


Sikkerhed er altid topprioritet

Selvom man gør alt for at undgå nedbrydning af ens bil, så kan uheldet være ude. Det er derfor vigtigt, at man altid tænker på sin egen sikkerhed, såvel som ens med trafikanter. Vejhjælp vil altid prøve at løse problemet, så man kan køre videre i sin egen bil, men det er ikke altid dette kan lade sig gøre. Man skal dog altid husk at standse et ordentlig sted og sørge for, at alt forløber, som det skal. Her skal man huske sin teori og følge de opstillede regler, så man er sikker på at tilbyde høj sikkerhed. 


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x