Her er 3 gode bud på din næste SUV

Her er 3 gode bud på din næste SUV

13. dec 2018

SUV-bilerne er den biltype, der vinder mest frem for tiden. De store biler giver store kørekomfort, samtidig med, at der er masser af plads. Derudover er de store biler, ikke længere dyre, at køre i eller skrue på. Du får her en gennemgang, af 3 af de mest populære SUV-biler på markedet.

Toyota C-HR 

Med en Toyota C-HR, får man et lækker design med skarpe linjer, og masser af lækre detaljer. Bilen er nemlig skabt, så den skiller sig ud fra de konkurrerende biler. Bilen fås både som Hybrid, og benzin udgave. Men udover at være helt unik i designet udenpå, så er C-HR’eren altså også rigtig lækker inden i.

Du finder bløde linjer, og flotte former i bilen. Derudover er bilen lidt hævet, sådan at man opnår et godt udsyn fra bilen. Dette betyder også, at man nemt kommer ind og ud af bilen. Bilen er rigtig lækker set fra forsædet, og man vil opleve stor køreglæde.

På bagsædet er der også masser af plads, dog har der være lidt negative kommentarer, grundet det lille vindue der er. Derfor er der også mange, som ikke ønsker, at bruge bilen hvis de har børn.

Dog er der fordele ved, at bilen kan køre på hybrid motor, også kører den rigtig godt. Hvis man kigger på Toyotas hjemmeside, kan man se, at bilen starter fra 240.000 for benzinudgaven. 

Den nye Rav4 

Rav4 er endnu et SUV-bud, fra Toyota. Den findes måde som forhjulstrukket, og som 4hjulstrukket. Derudover vælger du selv, om den skal være benzin, diesel, eller hybrid. Dette betyder, at bilen passer til alle mennesker. Bilen som er Toyotas største SUV, er både i den store klasse når dette gælder størrelse og pris. Den starter fra omkring 370.000, for den billigste benzin udgave. Hvis man ønsker, at have en hybrid koster den 475.000 kr. minimum. Man skal dog huske, at man hos Santander kan få et billigt billån.

Hvis du ønsker, at have en bil med en lækker kabine, og i flot design. Er Rav4 er rigtig godt bud, den giver dig altså også rigtig meget plads, på badsædet. Derudover har den motorer der kan tage fra, og den er derfor perfekt til både drengerøven, familiefaren, og til kør selv- ferier.

Rav4 er så stor, at den med god vilje, næsten kan snige sig op i en firhjulstrækker klasse. Derfor er det også svært, at vurdere prisen. Den er nemlig en af de dyreste i SUV-klassen, men vil samtidig være en af de billigste, hvis den måles mod de større firhjulstrækkere.

Skoda Karoq 

Skoda er kommet med på bølgen, af SUV-biler. Karoq er den mindre SUV som Skoda har lavet, hvis man er til den lidt større kan man vælge Kodak. Men man sidder dejlig højt i Karoq, og den er derfor dejlig nem, at stige ind og ud af. Dette betyder også, at man vil opleve et god udsyn fra bilen.

Du kan selv vælge om du vil have bilen, som forhjulstrukken eller firhjulstrukken. Men udover at have en god komfort foran, kan man også bestille bilen, med god bagsæde komfort. Dette gør, at bilen egner sig rigtig godt, til familier med børn. De kan nemlig lave en lille split imellem sig, og køre deres bagsæder tilbage. Man sidder derfor rigtig behageligt, også når man sidder bagi. Man kan både se ligefrem, men også godt ud af side vinduerne.


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg