Hjælp til at finde rejse

Hjælp til at finde rejse

11. aug
Dette indhold er sponsoreret

Det er ingen hemmelig at vi er blevet trætte af at gribe knoglen og ringe efter hjælp. Vi foretrækker at bestille vores rejser online og kontakter derfor i mindre grad rejsebureauerne. Det betyder faktisk at vi bruger endnu længere tid på at planlægge rejser, søge inspiration og bestille det hele. Der er derfor mindre tid at glæde sig I og mere tid at bekymre sig over hvor rejsen skal gå hen.

 

Inspiration til den rigtige destination

Travelday.dk har lavet en funktion der hjælper rejsende med at finde nye oplevelser, som samtidig passer til brugerens behov. De ønsker at folk skal ud at opleve verden, finde nye oplevelser og komme ud af trygge rammer. Travelday har et fokus på, at digitalisere rejsebureauernes service og viden og dermed gøre DIN rejseproces nemmere når der skal bestilles rejse.

 

Man kan finde sin rejse ved at bruge deres nye værktøj og søgefunktion. Når man har brugt den viser travelday de destinationer som passer dine behov bedst. Hermed kommer den med anbefalinger til nye destinationer, som kan stå inde for alle jeres ønsker, krav og behov.

 

Sådan fungerer rejsefinderen

Travelday har mange destinationer i hele verden og har væsentlige krav til alle disse. Først og fremmest skal det være et sikkert sted at rejse til og herefter et sted hvor de selv har løst til at opholde sig. Når i vælger jeres kriterier til rejsen får i vist forskellige destinationer der er relevante for jer. Herefter kan i vælge en destination og læse meget mere om den – vejret, aktiviteter, priser, lufthavne, udflugter osv. Ser i destinationen interessant kan i herefter finde en rejse gennem rejsepartnere som er danske rejsebureauer under rejsegarantifonden. Det er en rigtig god ide at være dækket af denne, hvis der skulle ske væsentlige ændringer eller aflysninger på jeres rejse. F.eks. alt det der skete efter Covid-19s udspring i Europa.

 

Derfor er drømmerejsen vigtig

Vi lever i en travl hverdag, hvor karriere, skole, familie, motion, venner og sociale medier vægtes utroligt højt. Derfor er vi som danskere og skandinaver rigtig dårlige til at passe på os selv. Det er derfor vigtigt at når vi har ferie, at vi kan efterlade bekymringerne derhjemme og blot nyde ferien. Kommer man et sted hen hvor hotellet er dårligt, stranden lugter af tang, børnene keder sig osv. Så er bekymringerne først på sit højeste. Prioriter derfor at finde den korrekte destination. Brug. Travelday – spar tid og hav noget at glæde dig til!


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Martino2018
Martino2018 (Kommerciel blogger)
Oprettet 21. okt
MASCOT
MASCOT (Kommerciel blogger)
Oprettet 21. okt
x