Hold en fest dine venner sent vil glemme

Hold en fest dine venner sent vil glemme

29. nov 2021

Vi nærmer os stille og roligt et årsskifte, og med det betyder det også en nyt år fyldt med fester og oplevelser. Måske du selv står og skal holde en stor fest? Det kunne være en rund fødselsdag, et bryllup eller et studentergilde? Der er mange muligheder, men ens for dem alle er, at du gerne vil have dem til at blive en succes. Vejen til en succesfuld fest afhænger af gæsterne. Er gæsterne glade, så skal festen nok blive sjov! Men hvordan sikrer man sig at de er det? Det gør man gennem maden til festen. Vi har derfor kigget lidt mere ind i dine muligheder på denne front, og vi bringer dig her en guide, uanset om du skal bruge frokost catering eller mad til aftenen.

Mad på fire hjul

Holder du en fest, hvor du skal bruge frokost catering, så har virksomheden Hooked den perfekte løsning til dig. De kan nemlig komme ud til festen med en foodtruck, hvor de vil servere noget af det bedste fisk og skalddyr i form af streetfood inspirerede omgivelser. Forestil dig alle dine venner, som lige har stået og kigget på hinandens biler, og de så kommer ind i haven, og ser endnu en flot bil, som de så kan få mad fra. Det kan umuligt gå galt. Det bidrager med en hyggelig og afslappet stemning til festen, og for mange vil tankerne nok blive ledt i retning af sommerens festivaler. Må din fest ikke godt blive sammenlignet med Skanderborg festival? Jo, det tænkte vi nok. For de små til festen, som måske ikke har prøvet at være til en festival, vil foodtrucken garanteret også være en succes. De vil sandsynligvis elske den anderledes måde at få maden på, det vil for dem blive lidt af en leg.

Den klassiske model

Holder I en finere fest, så kan det være, at I finder det mere oplagt, med at gå den klassiske vej. Man kan selvfølgelig vælge tre-retters udgaven, men vi synes i stedet, at I skal gå med buffeten. Det giver lidt af det samme hyggelige uformelle som, hvis I havde valgt foodtrucken fra Hooked, og jeres gæster kan selv vælge, hvilke retter de har lyst til netop den dag. På den måde skal I ikke tage højde for vegetarer, allegener og andet, men I kan slappe af under hele måltidet, da I ved, at det er op til gæsterne selv hvad de vælger.



Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce