HONDA ACCORD - Hvad går vi glip af?

HONDA ACCORD - Hvad går vi glip af?

399visninger 1 svar | 11. nov 2022Honda Accord har ikke været solgt i Danmark siden 2015, hvor modellen udgik fra Europa. I stedet satsede Honda på den dengang kommende Honda Civic Sedan og CR-V SUV.  Derimod kunne Accord forsat købes i Amerika. Dog kun som Sedan. Nu er en ny genration landet for det Amerikanske marked - og den fås med en ny Hybrid-motor. 


Den nye Accord styling er måske for nogle et tilbagekald fra dengang biler var mere firkantet, som Honda's modeller var i starten af 90'erne. Dog er den nye Accord næsten fem meter lang, og det betyder at den er faktisk er ca. på samme længde som en Honda Legend. Honda's topmodel engang. Honda Accord er en Sedan som i gamle dage, og i Amerika har den klassens største bagagerum på 473-liter. 

I kabinen er den som de øvrige nye Honda vi også kender herhjemme. 
Som i Civic fås den med et 10,2" Touchskærm og et 7" Digitalt instrumentering standard. Dernæst kan man tilkøbe et større 12,3" skærm med Google som styresystem.  Af motorer udgår topmodellen, der i den forrige Accord brugte en 2-liter turbomotor med 270 hk. I stedet kommer en ny sugemotor (Atkinson cycle) på 2-liter, som får hjælp af to elektriske motorer. Den forrige Accord kom også som Hybrid, og dens motor ydet flere hestekræfter en den nye (215 hk). Dog takket være den ekstra elmotor, har den nye Accord mere momentkraft. Ydelsen er nu på 207 hk og 335Nm. Samme motor, dog med mindre kræft findes også i den nye Civic herhjemme. 
Er man ikke til alt det Hybrid-halløj, findes Accord også med Honda's velkendte 1,5 turbo endnu. Den yder i 2023 195 hk og 260Nm, og kan kun fås med et CVT-gear som gearmulighed. 

Den nye Accord kommer næppe til Danmark.  Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Kommentarer på:  HONDA ACCORD - Hvad går vi glip af?
  •   11. nov 2022 Jeg kørte mange biler sidst jeg skulle have familiebil, og der var bare ingen i det segment der slog Honda Accord. Den kører bedre, og driftsomkostningerne er lave.

    Den er kåret som årets bil i det segment 30 gange eller noget i den stil i USA.


Kommentér på:
HONDA ACCORD - Hvad går vi glip af?
Annonce