Honda CR-V er endelig klar for Europa!

Honda CR-V er endelig klar for Europa!

739visninger 1 svar | 28. feb 2018
Det er ved at være noget tid siden at den nye Honda CR-V blev præsenteret. Dog var det under et motorshow i Nordamerika, og siden hørte vi ikke mere fra Honda. I dag kan Honda nu præsentere for deres nyeste SUV CR-V. Bilen er identisk med den amerikanske model, udover europæerne får muligheden for en hybrid-udgave.

Som jeg skrev i 2016, da CR-V først blev præsenteret, så kunne jeg dengang fortælle at CR-V var 41mm længere og havde 53 cm mere benplads end forrig model. Konkurrencen i klassen er også blevet noget svære siden sidst, da biler som Seat Ateca, Skoda Kodiaq og VW Tiguran Allspace er kommet til marked. Derfor introducer Honda for første gang en 7-personers udgave af CR-V. I kabinen finder man samme 7" touchskærm med AppelCarPlay, som dengang først blev introduceret i den amerikanske CR-V. Honda har ikke endnu fortalt hvad andet udstyr eller motorprogamet vil bestå af.


 Dog ved vi at der er en 2,0 Hybird og 1,5 benzinturbo at vælge i europa - mere ved man ikke. I Nordamerika fås den også med en 2,4 sugemotor. Intet tyder på at der kommer en diesel, istedet må man nøjes med deres hybridmotor. Motoren er en 2,0 sugemotor med hele to elmotor tilkoblet, og bliver hjulpet af Honda's CVT gearsystem. 1,5'eren er Honda's perleturbomotor med omkring 180 - 190 Hk. 
Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Kommentarer på:  Honda CR-V er endelig klar for Europa!
Kommentér på:
Honda CR-V er endelig klar for Europa!
Annonce