Honda HR-V e:HEV - Praktisk familiebil bil fra Honda

Honda HR-V e:HEV - Praktisk familiebil bil fra Honda

770visninger 0 svar | 22. apr 2021


For ca. en måned siden, kunne jeg præsentere for den nye Honda HR-V. Dog var det den Japanske version, hvor netop i dag har Honda taget tæppet fra den Europæiske version!

Den forrige  HR-V blev aldrig særlig populær herhjemme. Det skal der gøre noget ved, hvor den nye HR-V er blevet en Hybrid. 

Motoren har man taget fra den nye Jazz Hybrid, hvad er en 1,5'er. Dertil får den hjælp af to el-motorer, som til sammen giver bilen 131 hk og 253Nm. Batteriet har man placeret bagi bilen. Dog lover Honda at der stadig er god bagagerumsplads. 

Det hjælper også at Honda stadig har det de kalder for MagicSeat. MagicSeat betyder at man kan løfte de bagerste sæder helt op, og dertil er der mere plads til en cykel eller andet i den størrelse. 

Honda introducere også for et nyt 9" Touchskærm og et 7" Digitalt instrumentering som er standard.  HR-V vil også kunne bruges sammen AppleCarPlay eller AndridAuto.  

HR-V kommer med tre forskellige køreindstillinger, for det behov man har brug for at køre i. Den kan vælges med Sport, Normal eller Econ, hvor bilen også kan starte og køre på batteriet. 



Sikkerheden er også blevet forbedret siden den forrige, hvor den får det Honda kalder for "sensing-pakken".  Sensing-pakken indeholder sikkerhedsudstyr så som automatisk nødbremse og fodgænger genkendelse, der nu også kan genkende modkørende biler.

Den nye Honda HR-V e:HEV skal sælges ved siden af den større CR-V Hybrid og konkurrere imod Nissan Qashqai Hybrid. 




Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg




  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
Honda HR-V e:HEV - Praktisk familiebil bil fra Honda
Annonce