Hvad den bedste airfryer kan

Hvad den bedste airfryer kan

11. jan 2022

En airfryer kan i sin enkelthed tilberede fødevarer ved hjælp af varmluft, der blandt andet giver madvaren en sprød overflade, som er meget populært hos mange mennesker.


Det betyder også, at der ikke (i lige så høj grad) behøves fedtstof til at tilberede fødevarerne. Hvis der skal anvendes fedtstof, så vil det typisk være 80% mindre end, hvad der anvendes under “normale” omstændigheder. Den bedste airfryer kan således tilberede sundere mad.



Hvilken er den bedste airfryer?

Det er svært at sige helt konkret, hvilken airfryer, der er den bedste på markedet. For det første, fordi der er utallige mærker, størrelser og kvaliteter af airfryere. For det ander, fordi det er individuelt, hvad man finder godt og skidt ved en airfryer.


For at tage fat i første pointe, så ser vi et hurtigt stigende popularitet i airfryere, og dermed følger også en øge interesse fra virksomhedernes side i at være med i den leg, som en stor del af de store spillerede allerede er med i.


Der er både mange kendte, såvel som ukendte, mærker, der forsøger at give deres bud på den bedste airfryer ud fra de karakteristika, som du finder som de bedste for en airfryer.


Det fører så hen til anden pointe. Det er ekstremt individuelt, hvad man finder passende i forhold til funktioner, design og kvalitet for den enkelte forbruger. Derfor er det svært at sige, hvad der er den bedste airfryer.



Flertallets mening: den bedste airfryer

Selvom det er meget individuelt, hvad den bedste airfryer er, hvilket også blev nævnt ovenfor, så er der alligevel nogle airfryere, der er mere populære end andre.


Philips airfryere har især fået en masse god omtale, da disse har mange gode funktioner, et simpelt og anvendeligt design, samt god kvalitet.


Hertil er Philips Avance XXL airfryer især blevet rost, da den har en kanongod ydeevne, hvad angår tilberedningen af madvarer. Ser man for eksempel på pommes frites, så får man gode, sprøde pommes frites med en Philips Avance XXL airfryer, og dette er noget, som forbrugerne godt kan lide.


Derfor bliver denne altså ofte kåret til den bedste airfryer af forbruger, såvel som testundersøgelser lavet af magasiner og så videre, herunder Forbrugerrådet TÆNK.


Dog er denne airfryer meget stor i både størrelse og kapacitet, og derfor ville den passe dårligt ind i små hjem eller hjem, hvor der kun er én person, der bruger den.



Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce