Hvad skal der til for at spille årets bil spil?

Hvad skal der til for at spille årets bil spil?

16. okt 2018

Der er netop udkommet et af 2018s bedste bilspil til PC og XBOX. Forza Horizon 4 er på det grafiske et af de flotteste spil vi overhovedet har set, og det bliver også med stor sandsynlighed det bedste bil spil vi kommer til at se i hele 2018.


Forza Horizon bringer alle 4 årstider ind i spillet, hvilket gør at du ikke blot skal køre under de bedste forhold konstant, men du bliver også ramt af både regn og sne. Mulighederne er også mange når det kommer til valget af biler, da der ikke kun er snak om diverse superbiler, men også store trucks, både og fly.


Men for virkelig at få noget ud af spillet, kræver det altså også noget af en gamer bærbar. Grafikken bliver bedre og bedre i spil, udviklerne udnytter den power som moderne laptops har fået og der kommer Forza Horizon virkelig til live. Men du skal altså have fat i den store pengepung, for at få den rigtige bærbar til dette spil.


Som minimum skal du ud og have fat i en i5 med 2.67 Ghz speed, men dette er blot minimums krav, så vi foreslår faktisk at man har en i7, eller en high end i5 til dette spil. Ligeledes skal du bruge mindst en 1050TI, men gerne en 1070+ for at få alle de fede detaljer med i årets fedeste bilspil.


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg