Hvem er Martin Skou Heidemann?

Hvem er Martin Skou Heidemann?

21. jul 2021

Hvem er Martin Skou Heidemann egentlig og hvorfor skal du lære mere om ham? Hvis du bor i Gladsaxe kommune, så kan det være meget relevant at vide lidt mere om ham. I denne artikel kan du lære lidt mere om Martin Skou Heidemann, hvilken type han er til daglig samt hans politiske udfoldelser. Læs med her hvis det er noget der har interesse.

Hvad er han for en type?

Martin Skou Heidemann er tømrermester og har 150 ansatte under sig. Han er derfor vant til at tage en lederrolle og det er netop også det man bør være på udkig efter, hvis man skal have en politiker. Det er i hans tømrerfirma, hvor han arbejder til daglig. Han startede helt selv ud og byggede firmaet op fra bunden. Og han har ene mand udvidet firmaet fra kun tre ansatte – inklusiv ham – til nu over 150 ansatte med mange opgaver rundt omkring i Storkøbenhavn.

Senere har han opstartet en masse andre firmaer og er derfor langsomt blevet en del af det politiske liv i Gladsaxe også. Han har blandt andet været aktiv i erhvervspolitik i en længere årrække, hvor han har taget del i overenskomstforhandlinger – især indenfor byggeriet område, som jo er hans ekspertise.

Martin Skou Heidemann er derfor heller ikke helt fremmed når det gælder det politiske. Og nu vil han gerne tage en større og mere aktiv del i det politiske forum i Gladsaxe som lokalpolitiker. Han mener nemlig, at han har en del at tilbyde, når det gælder Gadsaxes videres udvikling.

Vil du gerne vide mere?

Det er en god ide at bekymre sig lidt om sine lokalpolitikere og det er derfor en god ide at lære mere selv om ham. Klik her for at komme ind på hans personlige hjemmeside. Herinde kan du finde meget information om, hvem han er som person og hvad han går og laver til daglig. Du kan finde både artikler og videoer, hvorigennem du kan lære ham lidt bedre at kende.

Derudover kan du også prøve at tage et kig på de sociale medier, hvis du er nysgerrig efter at lære mere. De fleste politikere befinder sig i dag på de sociale medier og det inkluderer Martin Skou Heidemann. Herigennem kan du også få et bedre billede af hvem han er som person og hvilke mærkesager han går op i.

Du kan altid prøve at sende ham en hilsen også gennem de sociale medier. Det er det der er så godt ved de sociale medier; herigennem kan man komme i personlig kontakt med politikerne, som er med til at styre vores samfund.


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x