Hyundai Genesis G90 - En koreansk S-klasse?

Hyundai Genesis G90 - En koreansk S-klasse?

1294visninger 5 svar | 27. nov 2018


Hyundai har taget sløret af den nye store luksus sedan. Det er efterhånden nogle år siden at man kunne købe en Genesis Sedan i Danmark, hvor der ikke blev solgt 'en eneste model.  Trods den høje pris på over en milion kr, så fik man meget bil for pengene i den helt store limousine-klasse såsom A8 eller S-klasse.
Interessant kommer den nye Toyota Camry til danmark næste år, så bliver den nye Genesis udelukket for lille Danmark...En skam.


Den nye Genesis ligner en helt ny model, men faktisk er det samme model de solgte i danmark for fire år siden. Dog er der sket meget med dette kæmpe facelift. Til at starte med, så er der kommet en ny front -og bagende med klassisk amerikansk design-sprog. Den nye Genesis minder meget om de store kæmpe Amerikaner sedaner fra 90'erne, hvor ikke overraskende at Nordamerika er det bedste marked for den slags biler. Motorprogrammet er dog bestående af de samme tre benziner. Den første er en velkendt 3,8 GDi V6'er med 315 hk, så er der den nye 3,3 V6 T-GDi Twin-Turbo vi kender fra Kia Stinger med 370 Hk og så den helt gamle 5-liter V8 med 430 Hk. 

I kabinen byder Hyundai velkommen til deres helt nye 12,3" touch skærm med noget de kalder for "Intelligent Car Management Service". Andet udstyr er som man forventer i en bil i den klasse, hvor Genesis kan fås med massage i sæderne, klimaanlæg for alle passager og  følgene standardsikkerhedsudstyr:
Lane Follow Assist, Rear Cross-Traffic Collision-Avoidance Assist, Forward Collision-Avoidance Assist og Safe Exit Assist.
Selvom vi desværre ikke ser skyggen af disse luksus biler i DK, så er det interessant at følge hvor hurtig det koranske bilfabrikant har flyttet sigt på blot 10 år. Tænk en Hyundai kan (måske) måles med en S-klasse, men til det halve?
Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Kommentarer på:  Hyundai Genesis G90 - En koreansk S-klasse?
Kommentér på:
Hyundai Genesis G90 - En koreansk S-klasse?
x