HYUNDAI Ioniq og Tracker fra GM - Næste Opel Mokka?

HYUNDAI Ioniq og Tracker fra GM - Næste Opel Mokka?

275visninger 0 svar | 17. jan


Hyundai Ioniq


Hyundai har valgt at allerede give deres populære elektriske bil Ioniq et mindre facelift for 2019. Første nye ændring man spotter, er den nydesignet front kofanger, ny grill og for-og baglygter med mulighed for full LED lys. Tre nye farver bliver også tilføjet til udstyrslisten kaldet Fluidic Metal, Electric Shadow og Liquid Sand.

I kabinen er der hvor der er sket mest. Hele center konsollen er blevet nydesignet for 2019, og en kæmpe 10,25" skærm kan nu også tilkøbes. Alle nye Ioniq vil komme standard med deres SmartSense sikkerhedspakke, som består af elektronisk nødbremse, Lane Keep Assist og meget mere.Hyundai tilføjer også et  nye køreprogram kaldet ECO+ . 
ECO+ er bund og grund også et sikkerhedssystem, hvor den kan et par smarte tricks. To af dem er, at hvis man fx. ikke har meget batteri tilbage og kommer ud i en farlig situation, hvor man skal bruge kræfter for at komme væk, så har bilen gemt en smule ekstra strøm til lige netop det. Andet er at den også kan tænde for strømmen i bilen til fx. blæseren eller radioen, selvom tændingen er slukket. Idéen med det er, at hvis man skulle blive sneet inde i bilen eller har brug for at kunne ringe fra bilen indbygget telefon APP.
---------------------------
Chevrolet Tracker


I kina har Chevrolet præsenteret for en ny model kaldet Tracker. Tracker er samme model som også komme til Nordamerika, bare under navnet Chevrolet Trax. Mest interessante er, at de forrige Chevrolet Trax var samme bil som Opel Mokka X, og muligvis kan denne nye Tracker/Trax give et indblik på den kommende Opel Mokka X?

I Kina bruger Tracker Opel's lille 1-liter Turbo med 115 Hk. Det er dog uvist om det bliver samme motor eller PSA's nye 1,3'er, når den engang endelig komme til Europa. Dog ved vi at der kommer en ren elektrisk udgave. 

Billeder
https://images.carscoops.com/2019/01/f6ee2532-2020-chevrolet-tracker-2.jpg

https://images.carscoops.com/2019/01/0a40994c-2020-chevrolet-tracker-1.jpg

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg
  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
HYUNDAI Ioniq og Tracker fra GM - Næste Opel Mokka?
x