Hyundai Kona EV, kræfter til at æde din Golf R. M.M

Hyundai Kona EV, kræfter til at æde din Golf R. M.M

1173visninger 0 svar | 27. feb 2018
Du slipper ikke for mig endnu, endnu en ny uge er begyndt og det betyder at en masse nyheder er på vej ud, inden det årlige Motorshow i Geneva. 


Hyundai Kona EV

Hyundai har bragt den største nyhed ud i dag. Det er den nye elektriske Crossover Kona. Muligvis den første af sin slags, så prøver Hyundai det lille marked for Elektriske biler. Selvom det er en Crossover, så er den en direkte konkurrent til den nye Nissan Leaf, faceliftet Renult Zoe og BMW i3. Kræfterne kommer fra et 15.2kWh lithium batteri med 131 Hk. Dog kommer der også en større model med 198 Hk, 0-100 på 7,7 sekunder og 394Nm! Det er ca. 8Nm mindre end en 991 GT3'er. 

Hyunda lover at den kan køre op til 470 km på en opladning i den store model, hvor den lille nøjes med 300 km. Begge kan oplades helt op på under en time ved brug af 100Kw oplader. Dog tag et normalt AC stikkontakt ca. ni timer for en fuldopladning. 


--------------------------------

Kia Optima F/L
Kia har faceliftet Optima for europa, og det betyder også at der kommer to nye motorer. 

Til at starte med er der kommet nye LED-forlygter, som gør den nye Optima skarpere  at se på med LED tågelygter. Dog er den største nyhed udentvivl den nye 1,6 T-GDi Turbobenziner 180 Hk og 1,7 dieselen udgår for en ny 1,6'er med 134 Hk.
Topmodellen vil fortsat være GT-udgaven med 245 Hk fra en 2,0 Turbo. 
Kia tilføjer også et nyt "køreprogram", hvor man kan vælge imellem fire programmer. Det er de typiske programmer som består af valget imellem: Comfort, eco, Sport og Automatic.  


I kabinen er der ikke sket meget, hvor der dog er kommet et nyt rat, 7" touchskærm og mulighed for et 360 grader bakkamera. 

Motorprogram: T-GDi= benzinturbo 
benzin
2,0 MPi 165 Hk 15 km/l
1,6 T-GDi 180 Hk 14 km/l
2,0 GT T-GDi 245 Hk 12 km/l
diesel
1,6 CRDi 136 Hk 24 km/l (Tror jeg)

-...............................................
Nissan Terra
'
Nissan har præsenteret for en model kaldet Terra. Desværre kan jeg allerede tilføje at den ikke kommer til europa, hvad er en kæmpe skam. Nissan Terra er nemlig ikke bare en tilfældig SUV, men en SUV model baseret på Pickup modellen af Nissan Navara eller Mercedes X-klasse hvis man vil gå så langt. 


Desværre har Nissan ikke frigivet nogen form for teknisk data om bilen, hvor de venter til April måned, under det store Beijing motorshow. Dog kan man nok forvente samme motorprogram fra Navara'en... Det består af en 2,3 diesel og 2,5 benziner for udvalgte lande. 


Alpina XD3 
Tyske BMW tuner Alpina er tilbage igen med endnu en vild Diesel model. Denne gang er det X3'eren, som har fået et par turboer i motorrummet.

Den nye XD3 bruger BMW's 3,0 rækkesekser med 388 Hk, 770Nm og hele fire turboer! Det er nok til at sende den af sted med 0-100 på 4,6 sekunder og begrænse topfarten til 266 km/h.  XD3 bruger også BMW's XDrive AWD-layout med deres 8-trins aut. 
Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg
  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
Hyundai Kona EV, kræfter til at æde din Golf R. M.M
Annonce