Hyundai KONA N - Crossover med GTi køreenskaber

Hyundai KONA N - Crossover med GTi køreenskaber

607visninger 1 svar | 27. apr 2021
Den nye KONA N er mærkets varmeste Crossover, som skal konkurrerer imod Cupra Formentor VZ og VW T-Roc R og den lille Ford Puma ST.  

Navnet N står for Hyundai's fødested Namyang og Nurburgring, hvor man har Testet den. Hyundai kalder den selv for en "Hot SUV", hvor den ifølge dem kører som ingen andre Crossovers i klassen. 

Siden introduktionen af i30 N i 2017, har man udvidet programmet, hvor de b.l.a har præsenteret for en i20 N og Veloster N. 
Den nye KONA N kommer med en 2-liter turbomotor fra i30 N. Den yder 280 hk og 392Nm. Dog kan den finde 10 ekstra hestekræfter frem med det Hyundai kalder for N Grin-gearskift.
 Det vil sige at den har i en kort periode på 20 sekunder, vil  yder hele 290 hk, og med det kan den komme hurtigere ud fra et sving.  

0-100 på gør den på 5,5 sekunder med en topfart på 240 km/h - og det sker ved hjælp af dens 8-trins Dobbeltkobling AUT. 
KONA N er ikke den hurtigste i sin klasse, men i stedet tilbyder Hyundai for en SUV/Crossover med kørrenskaber som ingen andre. 

Standard er den udstyret med 19" letmetalfælge, elektronisk limited slip differentiale og unikke bremser udviklet af Hyundai. 




KONA N vil også kunne fås i den eksklusive Sonic Blue farve, og i kabinen er det meget som før, hvor man kan finder lidt N-lir her og der. Den vil nemlig være udstyret med samme 10,25" Digitale instrumentering og 10,25" Tochskærm standard. 


Hyundai KONA N forventes i Danmark slutningen af året, og senere vil en Elantra N (Sedan) lande. Den kommer ikke til Danmark dog.



Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Kommentarer på:  Hyundai KONA N - Crossover med GTi køreenskaber
  •   27. apr 2021 Vil bare lige nævne, at jeg er glad for de nyheder du kommer med, store som små, kinesiske eller ej smiley

    Den eneste lille "kritik" jeg kan komme med, er lidt mere fokus på ordene - retstavning og "google translate" det nogle gange ligner.
    Hvis du er ordblind, så forstår jeg selvfølgelig smiley

    Men, tak for din tid i hvert fald ang. nyheder!


Kommentér på:
Hyundai KONA N - Crossover med GTi køreenskaber
Annonce