HYUNDAI SANTA FE -STOR, BRUTAL og Anvendelig

HYUNDAI SANTA FE -STOR, BRUTAL og Anvendelig

912visninger 0 svar | 10. aug 2023


Der er tale om en omfattende ændring på den helt nye Santa FE. Den seneste model præsenterer sig med kantede proportioner og designdetaljer, der vækker mindelser om Land Rovers, samt nye forlygter formet som bogstavet "H". Alt i alt præsenterer bilen sig med et mere eksklusivt udseende, som Hyundai hævder at den er skræddersyet til udendørs- og livsstilsentusiaster.

Et hurtigt kig ind i kabinen byder os velkommen på livlige farvetoner på sæderne og loftbeklædningen, bidrager betydeligt til rumfornemmelsen inden i kabinen. Luksuriøse materialer som eksempelvis det blødt berøringsvenlige træmønster eller de fint broderede sæder løfter Santa Fe indre til et mere forfinet niveau. Som alle andre moderne biler i dag, rummer den naturligvis også en bred vifte af teknologiske funktioner. En elegant buet skærm forbinder det 12,3" digitale instrumentpanel med infotainmentsystemet, der byder føreren velkommen med forbedret udsyn ud af køretøjet og tilføjer samtidig et strejf af luksus.

SANTA FE er som altid en stor SUV med plads op til syv personer, og denne gang er pladsforholdene for passagerne endnu bedre. 

Men den kommer næppe til Europa?

Så er der godt nyt, for det gør den. Dog ved jeg ikke med lille Danmark endnu da dette emne er skrevet før Hyundai Danmark selv har set på sagerne...

SANTA FE præsenterer sig med et udvalg af to benzinmotorer. En af disse motorer, som vi muligvis ikke kan forvente som standard, er deres 2,5 liters turbomotor med 280 hk og en 8-trins automatgearkasse. Denne motor er specifikt udviklet til det amerikanske marked. Omvendt tilbydes den også med en relativt ny 1,6 liters hybrid benzinturbomotor med en samlet effekt på 230 hk. Det er dog vigtigt at bemærke, at dette kun er en hybridmotor og ikke en plug-in hybrid som den tidligere model var udstyret med.

Skulle modellen komme til flere dele af Europa, ville det give mening at en Plug-in Hybrid ville tilbagevende på modelprogrammet. 

---OPDATERING! HYUNDAI DANMARK FORVENTER AT MODELLEN KOMMER TIL DANMARK I EN PLUG-IN HYBRID!-----Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg
  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
HYUNDAI SANTA FE -STOR, BRUTAL og Anvendelig
Annonce