Ingen kedelig Toyota mere! - Toyota Prius kort om

Ingen kedelig Toyota mere! - Toyota Prius kort om

240visninger 3 svar | 16. nov 2022


Dette er den helt nye femte generation af den allerførste Hybrid på marked. Nemlig den nye Prius fra Toyota!. 

Nyt og et frisk design har Prius modtaget, og det gør den mere sportslig at se på. Den skulle også køre bedre på anden generation af TNGA-platform, som den deler med Corolla. 

- Og nu til det mere spændene. 

Prius kommer med to motorer at vælge med. Den første er samme motor fra forrige Prius med 150 hk fra en 2,0 Hybridmotor. Er dette for kedeligt kommer Prius med en ny 2,0 Plug-in Hybrid med 220 hk fra et 13,6 kWh batteri!. Denne elmotor har ikke bare en forbedret rækkevidde på 50% end før, men skulle også være den Plug-in Hybrid, der kan køre længst på strøm alene!. Elmotoren yder i øvrigt 100 hk. 
Prius kan fås med firehjulstræk kaldet E-FOUR. Prius modtager Toyota's helt nye kabine design. Et interiør selv den opdateret Corolla ikke har fået. Prius er standardudstyret med et helt nyt 12,3" Touchskærm og et mindre digitalt instrumentering som i BZ4X. 

Den nye Prius får Europæisk premiere den 5 December.Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Kommentarer på:  Ingen kedelig Toyota mere! - Toyota Prius kort om
  •   16. nov 2022 Spændende med den længste rækkevidde, så begynder det at ligne noget, Polestar har jo 125 km rækkevidde, Mercedes 115 i deres plug-in benzin og 105 i plug-in diesel varianterne smiley

  •   16. nov 2022 Det virker lidt som om det er for sent. Prius var tidligere den mest solgte bil i Californien, men den er gledet helt ud af toppen af salgstallene. Tesla Model 3/Y dominerer dette marked, og den tendens vil nok også sprede sig til store dele af verden. Hybrid er blevet mindre interessant, efterhånden som der er kommet nogle gode elbiler på markedet.

  •   17. nov 2022 Jeg er helt enig, men kommer der plug-in hybrider med elektriske rækkevidder på 150 km eller mere, vil næsten alle mine ture klares på el, og Polestaren eksempelvis kan jo DC-lade smiley

Kommentér på:
Ingen kedelig Toyota mere! - Toyota Prius kort om
Annonce