Iværksætternes to tips til at få råd til drømmebilen

Iværksætternes to tips til at få råd til drømmebilen

21. okt 2019

Dette indhold er sponsoreret


Mange danske succesfulde iværksættere har mindst én ting til fælles; de er godt kørende. Hvad enten det er Andreas Fabricius eller Jonathan Løw, så kan man være sikker på, at de ejer det vi andre betragter som drømmebilen. Derfor har vi i dette indlæg forsøgt at finde ud af, hvordan de bedste danske iværksættere har båret sig af i deres rejse mod drømmebilen. Artiklen her giver dig derfor tips og tricks til, hvordan du sparer sammen og knokler hårdt for at få råd til drømmebilen. Vi drager inspiration fra de gamle og nyeste iværksætterhistorier i landet, hvor mange af de bedste tips og tricks går igen. For hvad enten man har i sinde at skabe en stor virksomhed eller bare få råd til drømmebilen, så er rådene de samme. Der er taget inspiration fra lederne af de største danske iværksættersucceser og de nyeste opkommende projekter som du kan læse mere om om her.


Sæt dig mål og arbejd hårdt for dem

En af de absolut vigtigste ting, som man skal have styr på, når man sparer sammen til drømmebilen, er at sætte sig nogle mål. Hvornår planlægger man at købe bilen og i givet fald, hvor hårdt skal der arbejdes for det. Det er super vigtigt, at man gør sig nogle tanker omkring, hvornår man ønsker at anskaffe sig bilen da det afgør, hvor ambitiøst et mål det er. Skal man f.eks. have en Porsche 911 Carrera GT inden man er fyldt 30, så kræver det, at man giver den fuld gas på arbejdet og ikke slækker på hverken disciplin eller motivation. Man skal have blikket stift rettet mod målet, og derfor er det også vigtigt, at man går all-in og satser på det. Udelukkende ved at arbejde benhårdt kan man nemlig indfrie sine mål, og ultimativt købe eller lease den bil man har sat sig for. At sætte mål og delmål er derfor en af de vigtigste tips, der kan gives videre, hvis man drømmer om at køre rundt i drømmebilen på et tidspunkt. 


Lyt mere til folk omkring dig

En anden ting, som specielt iværksætteren Jonathan Løw har advokeret meget for, er at man skal lytte meget mere end man taler. Vi er alle sammen født med to ører og én mund, hvilken vil sige, at vi skal samle erfaringer og tips gennem andre mennesker. Måske har de et par tips og tricks til at spare penge op mere effektivt eller være mere produktiv på arbejdet. Det er alfa omega, at man er i stand til at lytte og samle inspiration og erfaringer fra folk man møder på sin vej. Lektien fra dette tip er derfor ganske enkel. Gå altid udfra, at den person du lytter til ved noget, du måske ikke selv ved. Det gør sig gældende uanset om man er til foredrag med Bill Gates, til møde hos Kommunen eller til træning i den lokale badmintonklub. Lyt mere, så kommer man længere. 
Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x