Jaguar F-Type - Samme bil, ny klæder

Jaguar F-Type - Samme bil, ny klæder

690visninger 0 svar | 2. dec 2019


Jaguar har opdateret deres Sportsvogn F-Type. Trods for det er blot et Facelift, så er der sket meget med den vilde kat. Et hurtig kig på designet, kan man spotte at den har fået en helt ny front. Nye forlygter, grill og større luftindtag, har gjort F-Type'en pænere at se på. Standard kommer F-Type nu med LED-lys, og større udstyrs varianter fås også med Matrix LED-lys. Valget forsætter endnu med at kunne få den med enten baghjulstræk eller firehjulstræk, hvor den placer sig i feltet med Porsche's 911. Et vægtab er også sket, hvor den har tabt små 120 kg. Nye fælge kommer også, hvor man for første gang kan tilkøbe Kemariske skriver  Det gælder dog kun for R-udgaven. 

I kabinen tilføjer Jaguar deres Touch Pro infotainment system, hvad betyder at man kan finde et 10" touch skærm, som understøtter AppleCarPlay eller Android Auto. Bag rattet udgår de gamle analogskiver for et større 12,3" digitalt instrumentering. Motorprogrammet forsætter endnu med enten en 2-liter firecylindret turbo til den brutale 5-liter V8 med kompresser. Desværre udgår den populære 3-liter V6'er, hvor den nye 3-liter V6 med Hybrid, simpelthen ikke kunne være i motorrummet. Dog forsætter V6 udgaven endnu i Nordamerika, hvor de går glip af den mindste V8'er. Skal det være sjover, fås en R-variant endnu. Som tidligere nævnt, kan man vælge den med enten firehjulstræk  eller baghjulstræk. Dog kommer R'eren eksklusivt med firehjulstræk.  F-Typen vil også kun fås med et otte-trins automatgear, hvor Jaguar desværre vinker farvel til det skes-trins manuellegear. 

Motorprogram:
P300 2,0 300 Hk 400Nm
P385 3,0 V6 385 Hk 459Nm
P450 5,0 V8 450 Hk 580Nm
R575 5,0 V8 575 700Nm

Den nye F-Type kan allerede bestilles, hvor priserne herhjemme forventes at være det samme som før. Forvent den mindste model med en 2-liter, vil lande over en mil. Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg
  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
Jaguar F-Type - Samme bil, ny klæder
x