Jaguar I-Pace - Tesla's mareridt!

Jaguar I-Pace - Tesla's mareridt!

1192visninger 11 svar | 1. mar 2018
Jaguar bruger denne aften på at præsentere en ny elektrisk model, og noget siger mig, at det er blot en af mange kommende elektriske biler fra det Britisk-Indiske mærke Jaguar! 

 Jaguar I-Pace bruger bunden fra den lille E-Pace Crossover, og det er det eneste som de biler har tilfælles. I-Peace er ikke blot lavere, men har også et andet design. 
I-Pace bliver drevet af et 90kWh Lithium-ion batteri med 400 elektriske heste og 696Nm. Det hjælper den til at kunne ramme 475 km på en opladning, og det tager heller ikke mere end 40 minutter for en fuld opladning, hvis man bruger et 100W DC indgang.  Jaguar holder det ikke hemmeligt, at Tesla's er deres største konkurrent, og under præsentationen viste de en video hvor I-Peace var meget hurtigere end den store Tesla Model X 100D! 0-100 kan den gøre på 4,5 sekunder, og den trækker selvfølgelig også på alle hjulene.  I-Peace er ikke kun en lyskryds sprinter, men også set til banebrug, hvor Jaguar har formået at finde en balance på 50/50 i vægten. 

I kabinen er der sket store nyheder for Jaguar, hvor I-Peace bliver den første model til at tag imod deres nye indretning kaldet Touch Pro Duo infotainment. Det er to touch skærme, som vi også kender fra Range Rover Velar. 

I-Peace er en af de hurtigste elbiler på marked, og Porsche er snart klar med deres Model S rival! 

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Kommentarer på:  Jaguar I-Pace - Tesla's mareridt!
Kommentér på:
Jaguar I-Pace - Tesla's mareridt!
Annonce