KIA EV9 - Den elektriske familiebil, vi har ventet på

KIA EV9 - Den elektriske familiebil, vi har ventet på

3151visninger 2 svar | 14. mar


Dette er kort om den nye EV9 fra KIA.

Her er den så, KIA's helt enorme elektriske SUV EV9. EV9 er nemlig KIA's flagskib, hvor man måske kan kalde den for en elektrisk udgave af det de gang kaldte for KIA Carnival. Det betyder også at KIA EV9 kan rumme op til syv personer, men mulighed for en 6-personers udgave vil også være tilgængelig.  Dog er det mest interessante i den nye EV9, nemlig muligheden for at kunne vende anden sæderække 180 grader, for at give følelsen af at sidde på første klasse. 
Selvom EV9 er en stor bil, så bruger den samme platform (E-GMP) som den mindre KIA EV6. Derfor forventes det også at begge biler vil bruge samme elektriske drivlinje.  
Altså en elektrisk rækkevidde op til 500 km, 0-100 på 3,5 sekunder og op til 575 hk. 
Dog er intet officielt endnu. Kabinen er dog som man kender det fra EV6, lige bortset fra en mindre 5" skærm, som kan styre klimaanlægget. Ellers består det af to store 12,5" skærme. En Touchskærm og et digitalt instrumentering bag rattet. 


Den nye KIA EV9 forventes at lande i starten af 2024 hos de danske forhandler. Prisen kendes endnu ikke. Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Kommentarer på:  KIA EV9 - Den elektriske familiebil, vi har ventet på
Kommentér på:
KIA EV9 - Den elektriske familiebil, vi har ventet på
Annonce