KIA EV9 - Den elektriske familiebil, vi har ventet på

KIA EV9 - Den elektriske familiebil, vi har ventet på

3424visninger 2 svar | 14. mar 2023


Dette er kort om den nye EV9 fra KIA.

KIA's imponerende elektriske SUV, EV9. EV9 fungerer som KIA's flagskib og kan betragtes som en elektrisk pendant til det, der tidligere blev kaldt KIA Carnival. Denne model har plads til op til syv personer, selvom der også vil være en tilgængelig 6-personers variant. Det mest bemærkelsesværdige træk ved den nye EV9 er dog muligheden for at vende anden sæderække 180 grader, hvilket skaber en førsteklasses siddeoplevelse.



Selvom EV9 er en rummelig bil, deler den samme platform (E-GMP) som den mindre KIA EV6. Derfor forventes det, at begge biler vil have den samme elektriske drivlinje med en forventet rækkevidde på op til 500 km, accelerere fra 0-100 km/t på 3,5 sekunder og have en imponerende effekt på op til 575 hk. Det skal dog bemærkes, at intet er officielt bekræftet endnu.




Interiøret i KIA EV9 følger det velkendte design fra EV6, med undtagelse af en mindre 5" skærm, der styrer klimaanlægget. Ellers består kabinen af to imponerende store 12,5" skærme - en touchskærm og et digitalt instrumentbræt bag rattet. Den kommende KIA EV9 forventes at ankomme til danske forhandlere i begyndelsen af 2024, selvom prisen endnu ikke er blevet offentliggjort.



Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Kommentarer på:  KIA EV9 - Den elektriske familiebil, vi har ventet på
Kommentér på:
KIA EV9 - Den elektriske familiebil, vi har ventet på
Annonce