KIA K3 - En RIO vi ikke må få!

KIA K3 - En RIO vi ikke må få!

432visninger 0 svar | 9. aug


Dette er den nye KIA K3 SEDAN. En kompakt KIA i POLO-klassen. Faktisk er det vi før i tiden kaldte for KIA RIO. Desværre er KIA K3 ikke udviklet for det Europæiske marked. 

Kia har præsenteret den helt nye Kia K3 under en verdenspremiere i Mexico City. Med K3 sigter Kia mod at redefinere det subkompakte segment med sit modige og nyskabende design, rummelige interiør, omfattende bekvemmeligheds- og sikkerhedsfunktioner – alle væsentlige egenskaber, der imødekommer kravene fra købere i subkompakt sedan-segmentet.

Kia K3 vil blive tilbudt med den velkendte 1,6-liters sugemotor, og for første gang vil der være en ny sporty GT-Line variant tilgængelig, der omfatter en større 2,0 liter motor. Ydelsen på den 1,6 liters firecylindrede motor er 123 hk, hvor den kan fås  med enten et sekstrins manuel eller 6-trins automatisk transmission. GT-Line-varianten tilbyder som sagt med en 2,0 liters motor med mere power på hele 152 hk, matchet med en sekstrins automatisk transmission med paddleshifters. Derudover vil der også være tilgængelig en 1,4 liters motor  for udvalgte Østeuropæiske markeder. Indvendigt byder den helt nye Kia K3 på en moderne, behagelig og komfortabel atmosfære, der kombinerer funktionalitet med en grad af finish. Højdepunkter inkluderer integrationen af instrumenteringen og panoramisk infotainmentskærm i en enkelt enhed, et nydesignet rat inspireret af EV6 og et minimalistisk, men moderne og funktionelt instrumentbræt med horisontale linjer. Tilslutning er en universel nødvendighed, men Kia K3 går et skridt videre med avancerede funktioner.
 K3 Kabine minder meget om den større elektriske KIA EV6, hvor den fås med en større 10,25” touchskærm og Instrumentering, trådløs Apple CarPlay eller Android Auto-funktionalitet. 

Om der kommer en KIA K3 (RIO) Sedan for den vestlige del af Europa er dog ikke sikkert da KIA selv har udmeldt af RIO ikke længere vil sælges herover mere. Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg
  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
KIA K3 - En RIO vi ikke må få!
Annonce