KIA PICANTO - NU bare frækkere!!

KIA PICANTO - NU bare frækkere!!

778visninger 0 svar | 4. jul 2023



Kia præsenterer nu den nyeste version af Picanto, der tilbyder et bredt udvalg af udstyr versioner og inkluderer også den sportslige GT-Line. GT-Line udstråler Kias visioner og kombinerer et elegant ydre med avanceret teknologi, hvilket appellerer til en bred vifte af målgrupper, lige fra unge førstegangskøbere til urbane pendlere.

Picanto har opnået stor popularitet som en af Kias mest solgte modeller i flere regioner rundt om i verden, og den forbliver særligt populær blandt europæiske bilejere inden for A-segmentet. Dette skyldes, at mange europæiske bilejere kører korte ture og ofte har begrænset plads til parkering. Inden for disse rammer er Picanto et fremragende valg. Den nye version byder på endnu mere standardudstyr end nogensinde før, og bilens førerassistentsystemer er designet til at gøre kørslen i de travle europæiske storbyer nemmere og mere komfortabel.




Den nye Picanto tilbyder to forskellige motorvarianter: en 1,0-liters og en 1,2-liters benzinmotor. I Danmark vil den kun være tilgængelig med den opgraderede version af den velkendte 1,0-liters benzinmotor. Dette valg er ideelt for kunder, der prioriterer effektivitet og ønsker lave CO2-emissioner. Picanto fås enten med et fem trins manuel gear eller deres AMT-AUTOMATGEAR. 

Den forbedrede 1,0-liters benzinmotor er blevet optimeret med et forbedret udstødningstilbageføringssystem og en optimeret indsugningsventilstyring. Derudover har motoren fået forbedret afkøling af forbrændingskammeret takket være nyskabelser på dette område.

Disse opgraderinger sikrer, at Picanto leverer en mere effektiv og miljøvenlig køreoplevelse. Kunder kan forvente en motor, der balancerer kraftfuld ydeevne med lavere CO2-udledning, hvilket er afgørende for dem, der ønsker at minimere deres miljø påvirkning.






Picanto imponerer med sin torque vectoring-funktion under opbremsning, som er et ekstra egenskab i det elektroniske stabilitetskontrolsystem (ESC). Denne avancerede teknologi giver Picanto bedre køreegenskaber og øget stabilitet i sving, samtidig med at understyring reduceres ved hurtig kørsel igennem svingene.

Den nye Picanto er også udstyret med moderne teknologi, herunder et 8,0" touchskærm og et digital instrumentering . Navigationssystemet i bilen har en imponerende 8,0" "flydende" touchskærm og en 4,2" digital display i instrumentenheden. Navigationssystemet inkluderer Bluetooth-multiforbindelse, som giver brugerne mulighed for at tilkoble op til to mobile enheder samtidigt - en til håndfri telefoni og mediebrug samt en dedikeret til medieafspilning. Apple CarPlay og Android Auto er standardudstyr på systemet.

Den nye Picanto fås som altid med 7 års garanti.  Dog kender vi ikke de danske priser endnu.  


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg




  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
KIA PICANTO - NU bare frækkere!!
Annonce