KIA Sportage - Viser vejen for KIA's nye designsprog

KIA Sportage - Viser vejen for KIA's nye designsprog

413visninger 0 svar | 6. jul 2021

KIA Sportage blev præsenteret for et par uger siden, men det var dog uden teknisk information. I dag er det hele på plads, hvor KIA's nye Crossover vil kunne  fås i en Plug-in Hybrid. 


Der er sket meget med designet siden den første Sportage kom på det danske marked i slutningen af 90'erne. Dengang var Kia Sportage bare en lille Off-Roader, som man kun kunne købe på guleplader. I dag er den et mix i mellem en SUV og Crossover. Designet er også i sin egen gruppe end konkurrenternes, og her finder man linjer set på deres nye elektriske EV6. 

Kia mener at Europa er det vigtigste marked for modellen, og derfor er den også bygget til vores forhold end tidligere, trods for modellen også sælges i andre lande ude for Europa. Sportage vil også komme i to versioner. En kort og lang udgave, hvor den korte er den vi får til Europa...

Da Kia Sportage deler teknik med dens søster Hyundai Tucson, er det ikke overraskende at den også vil fås med samme teknik. Det vil sige at den kan fås med en 1,6 turbobenziner med mild-hybrid teknik. Dertil er der også en diesel på 2-liter. Er det Performance eller bare den mest grønne model man er til, så skal man vælge den store 265 hk udgave. Det er nemlig en Plug-in Hybrid, der bruger samme 1,6 turbomotor. Den får hjælp af et 13,8 kWh batteri, som kan køre op til 62 km alene på strøm.  En "mildere Hybrid på 230 hk findes også. 

Motorprogram: T-GDi= Turbo benzin
Benzin
1,6 T-GDi 177 hk, 265Nm
1,6 T-GDi HEV 230 Hk, 350Nm
1,6 T-GDi PHEV 265 hk, 350Nm 71 km
Diesel
2,0 CRDi 185 hk, 400Nm 


Sportage kan enten fås med et 6-trins manuel gearkasse, 7-trins AUT. eller 8-trins AUT. i diesel udgaven. 



Sportage introducere for et nyt kabinedesign på deres benzin - og diesel drivene modeller. Her kommer den med et kæmpe 12" Instrumentering og 12" touchskærm, som er sat op til at ligne en stor skærm. 

Sportage forventes til landet næste år, og vil kunne fås i en GT-Line og X-Line udstyrsvarianter. 




Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg




  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
KIA Sportage - Viser vejen for KIA's nye designsprog
Annonce