Kia Sportage 2018, den vi ikke får og F/l Honda HR-V

Kia Sportage 2018, den vi ikke får og F/l Honda HR-V

767visninger 3 svar | 20. feb 2018
KIA Sportage for Kina.
Kina gør klar til en ny Kia Sportage, og det kan diskuteres at denne nyhed er ubrugelig for os Dansker... Dog er den kinesiske Sportage ikke den samme som vores Europæiske model. Til at starte med, så er den designet i en mere klassik SUV form, hvor vores klæder sig mere i den stigende Crossover-stil. Grunden til designet skyldes, at det bund og grund er en faceliftet model af den forrige Kia Sportage - den vi havde i Europa før. 

Motoren er en 2,0 sugemotor, som vi også kender fra Kia Optima med 165 Hk.  ---------------------
Honda HR-V
Honda har faceliftet den usynlige HR-V. Modellen går under navnet Vezel i Østen, og har modtaget et facelift i Japan før den ramme Europa.  Største ændring er de nye LED-forlygter i stil med den nye Civic og den nye Hybrid motor(Ved ikke om den motor kommer til Europa..) Motoren er en 1,5 benzinmotor med 130 Hk og en ekstra 30 Hk elmotor. Det giver den 160 Hk, 160Nm og en totaløkonomi på ca. 27 km/l. Motorprogrammet i Europa lige nu består af den gamle 1,5 Sugemotor og 1,6 Diesel, men forhåbentlig opdater Honda programmet i den europæiske version, når den engang bliver præsenteret. 
I kabinen skal man bruge det skarpe øje for at spotte forskellen, hvor nye sæder er kommet til de større udstyrs modeller. Selve entertainment skærmen er den samme som før, men med et ændret displaydesign. 


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Kommentarer på:  Kia Sportage 2018, den vi ikke får og F/l Honda HR-V
Kommentér på:
Kia Sportage 2018, den vi ikke får og F/l Honda HR-V
Annonce