Kia XCeed - Hatchback eller Crossover?

Kia XCeed - Hatchback eller Crossover?

397visninger 2 svar | 27. jun 2019Kia har præsenteret for en ny udgave af Ceed’en. XCeed er en forhøjet udgave af Hatchbakken - og som dens tætteste konkurrent Ford Focus Active - så er der ikke meget SUV/Crossover over den. Heldigvis har KIa været lidt kreative med den. Til at starte med, så ligner den ikke særlig meget den normale Ceed, hvor faktisk det eneste de har tilfælles er dørene og motorerne. Den er også en smule større og længer, hvor målene hedder 26 mm bredde, 42 mm mere frihøjde, 25 mm foran og 60 mm bagi. Dog har den identisk hjulbase med den normale Ceed.I kabinen er det meget som i Ceed, udover muligheden for en mere farverig kabine med valget af plastikbeklædning i bilens farve, der øvrigt er unik for XCeed . Den nye gule farve hedder Quantum Yellow.  I kabinen kan man vælge imellem et 8” touch skærm eller et større 10,25”. Digital Instrumentering er også en mulighed, hvor man kan tilkøbe et 12,3” skærm bag rattet, som erstattet det gamle analog-speedometer.  På grund af XCeed er en smule længer, så har den også 31-liter mere bagagerumsplads end Ceed’en, og i alt kan man finde 426-liter med begge bagsæder oppe. 
Motorprogrammet består af et velkendt kuld af Kia/Hyundai’s benziner og diesel. Den mindste er en 1-liter turbobenziner til topmodellen med 204 hk fra en 1,6 turbo. På diesel siden finder man den forholdsvis nye 1,6’er. Næste år skulle en hybrid udgave lande.

Kia XCeed vil eksklusivt kun blive solgt i Europa, hvor den kan bestilles allerede fra August måned! 


Motorprogram T-GDi= Turbobenziner 

1,0 T-GDi 120 Hk 20 km/l 

1,4 T-GDi 140 Hk km/l 18 km/l

1,6 T-GDi 204 Hk 17 km/l

Diesel 

1,6 CRDi 115 Hk 25,6 km/l 

1,6 CRDi 136 Hk 25,6 km/l


Udover at den skal kæmpe imod Ford Focus Active, så er den i klasse med Renault Captur og den nye Peugeot 2008.  Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Kommentarer på:  Kia XCeed - Hatchback eller Crossover?
Kommentér på:
Kia XCeed - Hatchback eller Crossover?
x