Kør-selv-ferie eller en tur med flyet? Hvad skal jeg v...

Kør-selv-ferie eller en tur med flyet? Hvad skal jeg v...

29. okt 2017

Der er mange ting, du skal overveje, når du skal på ferie. Du skal bl.a. overveje, hvorvidt du ønsker at køre i egen bil, om du vil med flyet eller du vil benytte af en helt tredje transportmulighed. Der er fordele og ulemper forbundet med ethvert valg. Derfor er det også vigtigt, at du vælger med omhu. På dén måde kan du sikre, at du tager det rette valg.

I denne artikel ønsker vi at belyse en række af de fordele, der er forbundet med at køre selv. Det er ikke alle, der er af den opfattelse, at det er det rette valg for dem, men det kan dog tænkes, at de via denne artikel kommer på andre tanker ift. kør-selv-ferier fremadrettet.

1. Du er selv herre over tiden

For de fleste er den mest markant fordel, at du selv er herre over tiden. Skal du til Toscana i Italien, så kan køreturen klares over ét døgn eller du kan sprede den ud på f.eks. tre døgn. På denne måde kan du selv bestemme, om du vil gøre stop undervejs, hvad end det er for at slappe af eller opleve nogle af de spændende byer og områder på vejen.

2. Du er ikke afhængig af offentlig transport

Hvis du taget flyet, så er du afhængig af offentlig transport i form af tog, bus, taxa el.lign. Du kan ikke komme rundt på andre måder. Er du typen, der godt kan lide at besøge flere forskellige steder og opleve nogle af områdets attraktioner og seværdigheder, så er det klart at foretrække, at du har din egen bil med. Så kan du nemlig blot køre som du lyster.

3. Det kan være billigere

Det er ikke altid, at det er billigere. I mange tilfælde er det dog. Det er særligt noget, der er aktuelt, hvis du skal afsted med hele familien. I et sådant tilfælde er det nemlig markant dyrere at købe flybilletter sammenlignet med, hvis du blot skal afsted med din partner el.lign. Det kan dog nemt vise sig at være billigere at køre selv.

4. Tag dig alle de pauser, du vil

Hvis du kører selv, så kan du holde alle de pauser, du vil. Får du pludselig lyst til at spille casinospil, fordi du nemt har oprettet dig hos LeoVegas med en LeoVegas bonuskode, så gør du blot det. Det samme gør sig gældende, hvis du kører forbi en lækker strand og du gerne vil have en dukkert. Sådan er det ikke just, når du er med flyet.


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce