Lada's bud for en GTi? Og Lexus RC

Lada's bud for en GTi? Og Lexus RC

835visninger 2 svar | 31. aug 2018
Lexus RC

Lexus RC er Coupé udgaven af IS modellen, og selvom Lexus ikke længere markedsføre mærket i danmark mere, så er Lexus RC et stærk bud i firmaklassen for Coupé'er - et alternativ for Audi A5, BMW 4-Serie Coupé eller Mercedes C-klasse Coupé.Lexus har valgt at facelifte deres RC model for europæisk debut, som vil forgå under det kommende Paris motorshow i Oktober. Største ændring er den nye front, hvor Lexus har valgt et mere stilrent design end det forrige design.
Selvom der ikke er sket så meget med faceliftet, så skulle den været blevet forbedret Aerodynamisk, sportiger undervogn, chassis og 19" fælge vil være udstyret på alle europæiske udgaver - Faktisk beskriver Lexus selv i deres pressebesked, hvor overraskende sportslig den nye RC føles end den forrige. 

Under frontklappen ved vi endnu ikke hvad der ligger i, men overraskende tror jeg ikke det bliver, hvor Lexus nok fortsat vil bruge deres 2-liter Turbo og en større 3,5 V6'er i F-Sport udgaven. 

Lada Vesta Sport


Vesta Sport er ny sportslig sedan fra det russiske mærke Lada, som fejre deres dage i racerløbet WTCC. 

Nuvel er Vesta ikke den næste store GTi-racer, hvor Vesta Sport blot bruger en gammeldags 1,8 sugemotor med 145 Hk, 182 Nm og 0-100 på 9,6 sekunder ved hjælp af et fremtrins manuelgear.

Dog er Vesta Sport godt udstyret med spotslig lir, hvor den b.la. kommer med en eksklusiv læder kabine, double afgangs rør, lille spoiler og en sænket undervogn for at giver en mere sportslig køreoplevelse. (16mm lavere end den normale Vesta)

Vesta Sport vil kun blive solgt i hjemlandet Rusland som mærkets sportslige model...
Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Kommentarer på:  Lada's bud for en GTi? Og Lexus RC
Kommentér på:
Lada's bud for en GTi? Og Lexus RC
Annonce