Land Rover Defender - et ikon er genfødt

Land Rover Defender - et ikon er genfødt

741visninger 2 svar | 10. sep 2019


Det var med stor sorg for mange da Land Rover slog den ikoniske Defender ihjel for fire år siden -  men nu er den tilbage!  

Designet af den nye Defender minder meget om konceptbilen fra et par år siden. Den er som forventet med et mix af moderne bil, men har stadig det kendte Defender-træk. Defender kører på den nye D7x platform, og vil komme i to udgaver. 110 og 90. 110 vil være den lange udgave, hvor 90 bliver korter. Senere hen vil den kunne fås som varebil . Defender kommer med LED lys for - og bag standard og 18" fælge. Dog kan man vælge op til 22" og op til 12 forskellige fælge. 
Den nye Defender ser rå ud, og vil også være den ultimative nye Off-Roader man kan købe. I forhold til en Mercedes G-Klasse, så er Defender bygget til mest brug på avanceret veje.  Defender kan trække 3720 kg på krogen og  300 kg på taget. Frihøjden er på 291 mm og har permanent firehjulstræk. 

I kabinen er der sket en revolution. Med mulighed for op til seks-sæder, så kan man få sin Defender med tre sæder foran og tre bagved. Dog kommer de standard med to foran og tre bagved. Begagaerumspladsen gemmer på 1075-liter, og op til 2390-liter med de bagerste sæder lagt ned. 
Som i alle nye biler, kan man også finde en touch skærm, hvor i Defender'en er den 10". Dog gemmer den stadig på analog drejeknapper, trods for de andre Land Rover's har fået touch skærme i stedet ...
 Defender markerer debut af justering "Terrain Response", et system, der giver chauffører mulighed for at finjustere køretøjets opsætning, så de passer til terrænforholdene. Systemet inkluderer også Center Slip Limited og Center Rear Slip Limited som ekstraudstyr.Andet udstyr er deres ClearSight Ground View, hvor der sidder et kamera under bilen og holder øje med terrænet. 



Motorprogrammet i Defender'en består henholdsvis af fire - og seks cylindret diesel og benzin. Dog kommer der nok en SVO udgave om et år, som muligvis bruger en 5-liter V8. 

Motorprogram:
Benzin
P300 2,0 300 Hk
P400 2,0 MHEV (Mild-Hybrid) 400 hk 550Nm
Diesel
D200 2,0 200 Hk
D240 240 hk 
D300 3,0 V6 300 hk 700Nm

Alle motorer bruger et otte-trins ZF-automatgearboks. 



Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Kommentarer på:  Land Rover Defender - et ikon er genfødt
Kommentér på:
Land Rover Defender - et ikon er genfødt
Annonce