Leas din kommende Volkswagen og spar masser af penge

Leas din kommende Volkswagen og spar masser af penge

17. mar 2022

Dette indhold er sponsoreret

En af de mest populære bilmodeller blandt især børnefamilier, er biler af mærket Volkswagen. VW er kendt for deres sikkerhed, komfort og solide funktionalitet, men da kvalitet som oftest koster, er det langt fra alle der har råd til udbetalingen for en ny bil. Heldigvis findes der et alternativ - VW leasing. Flere og flere danskere er de seneste år begyndt at lease deres biler frem for at købe dem, og det er der faktisk mange gode grunde til. For eksempel det, at du kan komme til at køre rundt i en VW T-Cross, VW Touran og VW Tiguan ved at lease dem frem for at købe dem som ny.

Undgå unødvendigt dyre udgifter til vedligeholdelse

Når du privatleaser en VW hos Nordic Leasing, ved du altid, hvad det koster dig. Foruden førstegangsudbetalingen betaler du et fast månedligt gebyr for leje af bilen. Opstår der herefter uventede udgifter til bilen såsom en lygte der går eller andre dele af bilen som går i stykker, vil syn og reparation hos mekanikeren være på leasing firmaets regning. Det samme gælder når bilen skal synes. Du slipper derfor for de mange udgifter til værkstedsregninger der kan være forbundet med det at eje en bil.

Undgå tab i værdi på din bil

Biler er en af de værste investeringer, du kan lave. Alle biler falder hurtigt og meget i værdi - nye som gamle, og denne tab i difference fra du køber til at du sælger bilen, undgår du at skulle forholde dig til. I langt det fleste tilfælde betyder det, at leasing i det lange løb er et økonomisk langt smartere træk, og at det kan spare dig for mange penge i længden.

Kvalitet til gode penge

Skal du låne penge i banken til udbetalingen på en ny bil, vil mange opleve, at banken ikke altid er lige villig til at låne dig det ønskede sum. Dette hænger sammen med, at biler som tidligere nævnt, er en dårlig økonomisk investering. Dette betyder dog ikke, at du ikke med forholdsvis få midler, kan køre rundt i en ganske udmærket bil. Leaser du din VW frem for at købe den, vil betalingen ske over længere tid til en mindre rate, og du vil nu pludseligt have råd til at køre rundt i en kvalitetsbil, og så helt uden at det koster dig kassen.Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce