Leasing af biler behøver ikke at være så firkantet

Leasing af biler behøver ikke at være så firkantet

30. nov 2020

Dette indhold er sponsoreret



Når du tænker på leasingbiler, er du måske blevet farvet af den firkantede tankegang, hvor tror, at du enten kun kan lease en bil til privat forbrug, eller at din arbejdsgiver leaser en erhvervsbil til dig, som du kan brug til jobbet. Sådan behøver det ikke at være længere. I dag er der også andre muligheder såsom en splitleasing-aftale, hvor du og din arbejdsgiver kan indgå en aftale om, at bilen kan benyttes til begge formål. Et leasingfirma såsom perbcars tilbyder flexleasing, som det kaldes, når din leasingaftale åbner for en række fordele såsom muligheden for at overtage leasingbilen ved at købe den til en langt billigere pris, når leasingperioden udløber. Tænk ud af boksen for leasingaftaler og læs videre om fordelen herunder. 



Drømmebilen kan pludselig realiseres 

En stor fordel - eller måske nærmere en snedig sidegevinst - ved at indgå en flexleasingaftale med dit firma er, at du får åbnet en helt ny dør med muligheden for selv at eje den fede bil, du altid har drømt om at køre rundt i til privatforbrug. Leasingbilerne består stort set altid af brugte kvalitetsbiler fra udlandet, og siden de ikke er købt på det højt beskattede danske marked, er det derfor det første parameter, der får priserne i bund til dig som leaser og måske fremtidig køber. Dernæst sker det største tab på bilens værdi ikke med dig som ejer, hvilket er en fordel, for så behøver du ikke at bekymre dig om omkostningerne i forbindelse med værditab på leasingbilen. Det skal lige nævnes, at dette blot er et udvalg af de fordele, du kan nyde godt af ved aftalen. 



Tag snakken op med din arbejdsgiver

Hvis du lige nu sidder og tænker, at det måske ikke lyder så dumt med en leasingaftale efter de informationer, du har fået her i artiklen, så bør du ikke tøve med at handle på det. Selvom du ikke umiddelbart har hørt om, at dit firma før har indgået aftaler med andre medarbejder om flexleasingaftaler, skal du ikke holde dig tilbage for at tage snakken op med din arbejdsgiver. Flere arbejdsgivere vil med størst sandsynlighed takke dig for, at du har sat dig ind i mulighederne og markedet, fordi flexleasing kan gavne både firmaet og dets medarbejdere. Desuden er det ofte primært uvidenhed om de mange fordele for begge parter, der gør, at et firma, som ellers benytter sig at leasingbiler, ikke tilbyder de ansatte muligheden for flexleasing. Du bør derfor ikke tøve med at undersøge muligheden på din arbejdsplads. 









Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce