Lej en bus til din næste ferie

Lej en bus til din næste ferie

3. jun 2019

Som bilentusiast er du sikkert helt tosset med at tage på kør-selv ferie eller små roadtrips. Det kan være en kort weekendtur med gutterne om foråret eller måske et par uger i sommerferien med hele familien. Men du kan også komme ud for, at du skal arrangere en tur for en hel gruppe af mennesker. Det kan eksempelvis være en tur for dit fodboldhold, eller måske skal du planlægge en tur for flere familier. I disse tilfælde vil en enkelt bil eller nogle få biler desværre ikke være nok. Heldigvis er der en løsning – du kan nemlig leje en bus til jeres tur.


Lej en bus uden chauffør

Hvis I selv kan skaffe en chauffør til jeres tur, kan der nævnes flere fordele ved at leje en bus uden chauffør. Først og fremmest gør det buslejen billigere, hvilket er noget alle kan lide at høre. Det er altså muligt at få en god bustur til billige penge. Derudover giver det jer også en større frihed, fordi I selv kan bestemme over alt, hvad der skal ske på busturen. Hvis I vil have den største frihed til de billigste penge, så lej en bus uden chauffør.


Billige minibusser til netop dine behov

Minibusserne hos Østjydsk Turistbusser er de billigste, du kan finde på markedet. Deres minibusser bærer nemlig præg af, at de er blevet brugt en del gennem tiden. Det betyder derfor, at minibusserne og deres interiør ikke fremstår helt så nyt, som det har gjort. Det giver dig til gengæld en række fordele, hvor du har stor fleksibilitet i forhold til hvad bussen skal bruges til. Samtidig finder du næppe billigere priser på busleje.


Selvom deres minibusser er brugte, lever de selvfølgelig op til alle de lovmæssige krav, der findes, og de er dermed fuldt forsvarlige at køre i. Trods de billige priser er sikkerheden helt i orden, når du skal bruge minibussen uden en chauffør. Du kan derfor roligt vælge Østjydsk Turistbusser.


Lej en bus til Danmark

Med Østjydsk Turistbus kan du komme rundt i hele Danmark, og de kan hjælpe dig med at finde den perfekte busleje – uafhængigt hvor i Danmark, I skal hen. De har hovedkontor i Aarhus, men du kan tage kontakt til dem om forespørgsler til hele Danmark. Om det er til en børnehavetur, en polterabend eller noget helt tredje er helt underordnet – de kan hjælpe dig med netop din bustur. De har også forskellige bustyper, der dækker alle slags behov. Deres service bygger på, at I i fællesskab finder den busleje, der passer til jeres tur og budget.


Lej en bus til udlandet

Står I foran en tur til udlandet som firma, fodboldklub, vennegruppe eller noget andet, så kan Østjydsk Turistbus også være behjælpelige med busleje til sådanne ture. De tilbyder busleje i både ind- og udland, og de har altid den samme høje service i fokus. De har hjulpet en lang række forskellige grupper med at finde løsninger og priser på busleje i forbindelse med deres ture til udlandet. Ligegyldigt hvilken slags busleje, du leder efter, kan du finde hjælp hos Østjydsk Turistbus.



Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce