Magneter i bilen – sådan kan du bruge magneter smart i...

Magneter i bilen – sådan kan du bruge magneter smart i...

16. dec 2020

Hvis du kører i bil og for eksempel bruger din telefon som vejviser, kender du helt sikkert til frustrationen over, at du ikke kan følge ordentligt med på skærmen og samtidig have fokus på vejen. Det kan også være, at du kører i en firmabil, hvor du er ved at overveje den smarteste løsning i forhold til at få et firmaskilt på bilen. Disse to problematikker kan løses helt enkelt ved brug af magneter. Du kan nemlig bruge magneter i bilen til mange forskellige formål.

 

Læs med i denne artikel, hvis du vil høre mere om, hvordan du kan bruge magneter smart i din bil!

Magneter kan bruges til mange forskellige formål og findes i mange variationer

Det smarte ved magneter er, at der findes rigtig mange forskellige former for magneter. Der kan derfor findes magneter til langt de fleste formål, fordi de kan tilpasses forskellige ting.

 

Det kan være, at du for eksempel vil bruge magneter til at udsmykke din bil med – både udvendigt og indvendigt. Du kan vælge at få designet forskellige magneter specielt til dette formål, og du kan således få tilpasset størrelsen, så de passer til din bil. Du kan også vælge at få designet magneter i lige de farver, du drømmer om, eller måske ligefrem med en speciel skrift.

Få en magnetisk telefonholder i bilen

Hvis du kender til frustrationen over ikke at kunne følge ordentligt med på din GPS på telefonen, kan du helt sikkert også få god gavn af magneter til lige netop dette formål. Det er nemlig muligt at få magnetiske telefonholdere til bilen, og du kan igen vælge lige netop den type af holder, der passer til størrelsen på din mobiltelefon.

 

Det kan være, at du kører mange kilometer i bilen hver dag, og at du derfor også af og til taler i telefon undervejs. Det er vigtigt, at dit fokus er hundrede procent rettet med trafikken og kørslen, når du kører bil, så det kan derfor være farligt at bruge lang tid på enten at tage telefonen, når den ringer, eller at lægge røret på.

 

Du kan med en magnetisk telefonholder i bilen således spare dig selv for faren, der kan forekomme, når man taler i telefon i bilen. Du skal ikke bruge lang tid på at tage telefonen op af tasken og samtidig få røret op til øret. I stedet kan du blot trykke på en knap, når den ringer, og hvis du har en nyere bil, er det også muligt at få lyden ud til bilens højtalere. På denne måde kan du altså være med til at sikre din egen og andres sikkerhed i trafikken med en magnetisk telefonholder i bilen.

Invester i magnetskilte til din firmabil, der nemt kan klistres af og på

Det kan også være, at du driver dit eget firma eller yder en bestemt service, som du har brug for at reklamere for i byen. En smart løsning er at få et reklameskilt op på din bil, for når du kører gennem byen, er der i sidste ende mange mennesker, der kommer til at se skiltet.

 

Ved at få et magnetisk skilt til firmabilen, bliver det samtidig også langt mere tilgængeligt for dig at skifte skiltet ud undervejs, hvis der skulle ske ændringer. Det kan for eksempel være, at dit firma får et nyt logo, og ved at have et magnetisk skilt, kan du blot klikke det gamle af og det nye på. Du slipper for at skulle forsøge at få et stort klistermærke af, der også kan sætte mærker på din bil.

 

Hvis du er i tvivl om, hvor du kan få fat i magneter til mange forskellige formål, kan du for eksempel vælge at kontakte Larko Magneter A/S.

Magneter med smukke motiver kan pynte i din bil

Måske mangler du lidt udsmykning i din bil – her kan magneter også være en god løsning! Du kan nemlig for eksempel vælge at købe forskellige magneter, når du er ude at rejse, med motiver fra de steder, du har været. Hvis du har besøgt en smuk storby, kan det være oplagt at købe en magnet med et billede herfra til bilen. Hvis du er interesseret i at vide mere om magneter, kan du læse denne artikel om magneter på Videnskab.


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x