Maksimer profitten, når din brugte bil skal sælges

Maksimer profitten, når din brugte bil skal sælges

21. jan

Dette indhold er sponsoreret


Når danskerne sælger biler foregår det tre forskellige steder. Først og fremmest er der de danskere, der sælger deres bil privat. Det kan være to privatpersoner, der bliver enige om en pris, og bilen købes som beset. Derudover er der også muligheden for at vælge at sælge bilen hos den lokale brugtvognsforhandler, hvor man kan køre ned og få en pris for sin brugte bil. Det har siden tidernes morgen været den mest brugte måde at sælge biler sin bil på, men det er ved at ændre sig. 


Online-markedspladserne med køb og salg af brugte biler boomer, og er en unik mulighed for at maksimere profitten, når den brugte bil skal sælges. Biltorvet er et eksempel herpå, og de specialiserer sig i netop køb og salg af brugte biler gennem deres platform og database. På siden har man større overblik over, hvad prisniveauet på den brugte bils model helt præcist er, og hvad der er udslagsgivende for modellernes pris. På den måde kan forbrugerne også se, hvad de i gennemsnit skal betale for en given bil. I denne artikel kigger vi derfor på, hvordan man kan maksimere sin profit mest muligt, når den gamle benzinsluger skal sælges. Vi har fundet tre nedslagspunkter, der kan være afgørende for bilens pris i sidste ende.


Shine bilen op til salg

En af de absolut vigtigste ting, man kan gøre for sin bil, når den skal sælges, er at gøre den grundigt rent. Mange undervurderer, hvor stor en effekt det kan have, at man lige bruger lidt ekstra energi på at shine bilen op til salg. Det kan være at give den en polering eller på anden måde rette op på mindre fejl eller mangler ved bilen. Dette kan betyde flere tusinde kroner ekstra til dig, når bilen skal sælges, hvilket bestemt er værd at tage med i sine overvejelser.


Derudover skal man huske at tage gode billeder af bilen. Gode billeder kan gøre bilen endnu skarpere i udtrykket, og får en salgsannonce til at se endnu mere tiltalende ud for køberen.


Undersøg bilens værdi før der vælges forhandler

På mange af online-databaserne har man en kæmpe oversigt over, hvad prisniveauet på de enkelte bilmodeller ligger på. Desuden har man en masse fornuftig statistik, der siger noget om, hvor meget de gennemsnitlige modeller har i kørt og andre vigtige fakta. Det kan være relevant i forhold til at bestemme prislejet, når man skal maksimere profitten ved salget af sin brugte bil. Undersøg derfor markedet grundigt, så du sætter prisen på din brugte bil rigtigt i første omgang og ikke skal sætte den ned løbende, fordi du har sat den for højt.


Gør brug af online markedspladser

Når man har gjort sit forarbejde ordentligt, kan man begynde at sætte bilen til salg. Her er den mest effektive metode at gøre brug af online-markedspladserne som f.eks. Biltorvet eller markedspladser på sociale medier. På den måde får bilen maksimal eksponering, og det er kun et spørgsmål om tid før der er én eller flere interesserede købere, der melder sig. Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x