MASCOT producerer arbejdstøj til mekanikere

MASCOT producerer arbejdstøj til mekanikere

21. feb 2018

Når man som mekaniker arbejder med reparationer af biler, andre køretøjer eller maskiner, kommer man ofte ud i positioner, hvor man kræver meget af sit arbejdstøj. Det har stor betydning, at arbejdstøj til mekanikere er behageligt at have på og ikke strammer, uanset om man knæler eller sidder i skæve positioner. Arbejdstøjet skulle gerne følge med kroppens bevægelser, og det gør arbejdstøjet fra MASCOT.


Arbejdstøj, der følger og støtter kroppens bevægelser

Arbejdstøjet er designet efter kroppens former og er lavet i materialer, som følger alle ens bevægelser. Især med arbejdstøj til mekanikere er det vigtigt, at det er fleksibelt, fordi det gør det nemmere at manøvre rundt, hvor der oftest ikke er så meget plads, og i sidste ende gør det én mere effektiv. Der er intet værre, end når man knæler eller arbejder med armene oppe, og man ikke kan komme helt ud i den position det kræver, fordi arbejdstøjet strammer. Heldigvis er der råd for det med arbejdstøj fra MASCOT, hvor der på de nyere produkter er elementer af strækbare materialer på områder, hvor der skal være ekstra plads til bevægelse. Samtidig har arbejdstøjet en høj slidstyrke, som gør, at det holder længe og forbliver pænt uden slidmærker.


Testet under ekstreme forhold

Hos MASCOT er slidstyrken på arbejdstøjet testet under ekstreme forhold. I 2018 blev MASCOT for første gang arbejdstøjsleverandør til Audi Sport i ABB Fia Formula E, hvor arbejdstøjet for alvor bliver testet under forhold. Her er der ekstremt høje kvalitetskrav, og ydeevne, præcision og sikkerhed er faktorer, der sættes højt. I løbet af 2018 besøger ABB Fia Formula E 10 byer på fem kontinenter, hvor der køres 12 løb. Audi Sport stiller op med deres el-drevne racerbiler, hvor mekanikere og pittpersonale bærer arbejdstøj fra MASCOT.


Bukser med stretch til mekanikere

Mekanikerne bærer blandt andet stretch-bukser (model 17179) fra MASCOT® ADVANCED, som er lavet i 100 % strækstof og ekstremt lette at have på. Samtidig er de designet, så pasformen er tilrettet med bukseben, der former sig efter benene, som gør dem endnu mere behagelige at have på. De har også knælommer, der med knæpuder i, gør det langt mere behageligt at arbejde på knæ. På de kolde dage holder termojakken (model 15615) fra MASCOT® UNIQUE mekanikerne varme. Termojakken er både åndbar, vindtæt og vandafvisende, og er lavet af CLIMASCOT®-fór, som har en høj isoleringsevne og samtidig er et åndbart letvægtsmateriale. Termojakken sørger derfor for, at holde mekanikerne varme, når de står i træk, eller arbejder udendørs i pitten, selvom den ikke er tung eller tyk at bevæge sig i. Jakkens lune fór er delvist lavet af genbrugsmaterialer, så miljøet er også tænkt ind i produktet. Derudover har jakken de nødvendige lommer, som gør det muligt at have mindre værktøj eller reservedele ved hånden.


Et kæmpe udvalg af arbejdstøj til mekanikere

Ligesom mekanikerne fra Audi Sport, arbejder de fleste mekanikere både ude og inde, og når det bliver for varmt, er det en fordel, at kunne tage jakken af. I sådanne situationer er det en fordel at bære et tyndere lag under jakken såsom en langærmet T-shirt. Den langærmede T-shirt sikrer, at mekanikerne ikke bliver kold, når de udsættes for træk i blæsende vejr, eller når de arbejder med åbne porte. Alle produkterne Audi Sport-teamet har på, kan du få fat i på MASCOTs webshop. Her finder du et af branchens største udvalg af arbejdstøj til mekanikere - til enhver arbejdssituation og årstid. Der findes mange forskellige serier af arbejdstøj, som indeholder produkter lige fra arbejdsbukser, skjorter, termoundertøj, sikkerhedsbeklædning og sikkerhedssko i forskellige sikkerhedsklasser. Produkterne i hver serie er produceret i farver, som gør det nemt at kombinere produkterne og giver utallige muligheder for individuelle valg efter smag og behag. Det er hurtigt og nemt at bestille produkter på MASCOTs webshop, hvor din betaling er sikret med SSL-kryptering. Derudover er der gratis fragt for køb over 1000 kroner og en hurtig levering. 


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce