Maybach GLS 600 - SUV på første klasse!

Maybach GLS 600 - SUV på første klasse!

450visninger 1 svar | 21. nov 2019


I eftermiddags præsenterede Mercedes og Maybach i Kina for deres nye luksus SUV. Modellen hedder GLS 600, og er som navnet siger, baseret på den forholdsvis nye Mercedes GLS. Motoren er lånt fra den vildere 63 AMG, hvad er en 4-liter V8 med to turboer, 730Nm og 558 hk.Det betyder også, at GLS600 er en Hybrid eller retter mild-hybrid. Som i 63'eren, finder man et 48-volt elektrisk elmotor med 22 hk og 250Nm, der giver bilen et ekstra skub ved acceleration. Systemet hedder EQ BOOST. GLS 600 er ikke kun en stor bil, men også en tung bil, så derfor tag det den 4,9 sekunder til 100 og så køre den kun op til 11 km/l (WLTP-testet)


Designet er måske ikke så eksklusiv som øvrige Maybachs. Dog får man en enorm grill, så man ikke er tvivl om det er en normal GLS fra en Maybach GLS.

Ellers kommer den standard med 22” eksklusive fælge og mulighed for  større 23” fælge. Skal man være anderledes end øvrige Maybach kunder, så tilbyder de også muligheden for en to-tonet farve i otte forskellige kombinationer. 


Det er i kabinen det sker! Væk er tredje sæde række og i stedet finder man kun to individuelle læder sæder i Nappa , som set i Mercedes-Maybach S-klasse. Standard kommer den med panorama glastag, to-zoner klimaanlæg bagi til hver passager, samt en tablet som kan styre alt fra radioen til klimaanlægget. Andet spænende standardudstyr, bliver det nye AirMatic luftundervogn, som nærmest kan sænke eller løfte ét eller alle hjulene. Foran finder man fortsat de to store MBUX-skærme. En del af ekstraudstyret består af et langt centerkonsol med mulighed for et foldene bord, champagne - glas -holder og et køleskab til selve champagnen....Den nye GLS600 bliver bygget i Nordamerika og forventes klar i midten af 2020, hvor den skal konkurrer imod Bentley Bentley V8 og Roll-Royce Cullinan.
Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Kommentarer på:  Maybach GLS 600 - SUV på første klasse!
Kommentér på:
Maybach GLS 600 - SUV på første klasse!
x