Mazda CX-30, ny kompakt Crossover og elektrisk JeeP

Mazda CX-30, ny kompakt Crossover og elektrisk JeeP

1340visninger 1 svar | 5. mar 2019
De store nyheder fra Geneva Motor Show 
Mazda CX-30

Mazda har præsenteret for en ny kompakt Crossover/SUV. 
Trods det usædvanlige navn, så CX-30 en tand større end CX-3, men noget mindre end en CX-5'ere. CX-30 er Mazda's alternativ for biler som VW T-Roc eller Skoda's nye Kamiq. 

I kabinen er det som i den nye Mazda 3, som den i øvrigt også er baseret på. Her finder man det nye 8,8" skærm med AppleCarPlay eller Android Auto. 
CX-30 bliver også den første høje Mazda med de nye motorer. En helt ny Diesel og benziner med eller uden mild-hybrid teknik. Og så kan man også tilkøbe deres I-ACTIV ALL-WHEEL-DRIVE layout. Selvom Mazda ikke helt har præsenteret et officielt motorprogram, så tyder meget på følgende motorer bliver tilføjet til programmet. 

Motorprogram (Kun et gæt)
Benzin
1,5 (Omkring 90 Hk)
Skyactive-G 2,0 122 Hk
Skyactive-X 2,0 181 Hk
2,5 med omkring 190 Hk
Diesel
Skyactive-D 1,8 116 Hk 270Nm
CX-30 kommer snart til Danmark i en prisgruppe tæt på Nissan Qashqai eller T-Roc.De hurtige - Jeep's med Hybridteknik

Jeep overraskede til dette års motorshow med to nye elektriske modeller. Renegade og Compass kommer med en 1,3 Turbo  og en elektrisk motor med plug-in . Det giver Compass'en op til 240 hk og 190 hk i Renegaden'en.  Alene på el-motoren, kan de begge køre op til 50 km med en topfart på 130 km/h. Dog trækker de begge med alle fire hjul, takket være det nye eAWD system. Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Kommentarer på:  Mazda CX-30, ny kompakt Crossover og elektrisk JeeP
  •   6. mar 2019 Jeg tænker lidt at de hybrid Jeeps er compliance biler. Bilfabrikkerne bliver jo på sigt tvunget til at have en vis andel af deres biler drevet af el, eller være hybrid, for at få lov til at sælge dem i USA. En del amerikanske mærker er bagefter på det punkt.

Kommentér på:
Mazda CX-30, ny kompakt Crossover og elektrisk JeeP
x