Mazda opdatere deres 6'er for Europa

Mazda opdatere deres 6'er for Europa

533visninger 7 svar | 12. mar 2018
Så er det store motorshow fra dette års Geneva motorshow 2018 overstået, og i dag skal vi se på den europæiske faceliftet Mazda 6 og så en Opel Zafira for Indonesian. 


Mazda 6Mazda er snart klar med et mindre facelift på 6'eren. Her der kommet et nyt front kofanger med LED-tågelygter, en 2-liter benzinturbo og mere sikkerhedsudstyr. Kort sagt er de største ændringer dem man ikke kan se... 
Mazda har dæmpet støjniveauet, hvor de har brugt tykkere plastik ved gulvet i bilen, forbedret afledningen for bedre komfort, og det tidligere nævnte sikkerhedsudstyr består af deres såkaldte "i-ACTIVSENSE pakke".  i-ACTIVSENSE giver bl.a. fartpilot med raderkontrol og 360 grader kamera. Her er der fire kameraer gemt rundt om bilen. 

Motorprogrammet er det samme som før i europa, udover en enkelt diesel. Dog får Nordamerikanerne en ny 2,5-liter Turbo og 250 hk ! Vi nøjes dog med deres 2,0 SKyactive benzinmotor eller 2,2 Diesel. Dog fås en 2,5 benziner også.
Den nye diesel fås med 445Nm og 184Hk. 
Motorprogram
Skyactive-G 2,0 145 Hk 18 km/l
Skyactive-G 2,0 165 Hk 17 KM/l
Skyactive-G 2,5 194 Hk 14 km/l
Skyactive-G 2,5 Turbo 250 Hk (Ikke for europa)
Diesel
Skyactive-D 2,2 150 Hk 24 km/l 380Nm 
Skyactive-D 2,2 184 Hk 440Nm 


----------------------------
Wuling CortezAmerikanske GM har et specielt mærke blot for Indonesien, og nu er de klar med en ny MPV med Opel's gamle 1,8 Sugemotor. Wuling Cortez er smugle større end en Zafira, men en smule mindre end Chrysler Pacifica. 40 procent af alle biler solgt Indonesien er typisk MPV'er, og her vil Cortez passe godt ind i marked.  


I kabinen finder man en 7" touch skærm med et Windows 10 ligene Interface og bakkamera indbygget. Udover det, så finder man også luksus som læder kabine, elektriske forsæder, 4 zoner klima, LED-forlygter og tilslutning af sin telefon. Dog er bilen bygget til et marked, hvor folk ikke betaler særlig meget for biler, så derfor er der blevet sparet på sikkerheden. Cortez har dog ESP Hill-Hold, men må nøjes med hele to airbags... Motoren er so tidligere nævnt en 130 Hk 1,8 Sugemotor fra den gamle ZAFIRA. 

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Kommentarer på:  Mazda opdatere deres 6'er for Europa
 •   12. mar 2018 Jeg har virkelig fået respekt for Mazda. De prøver, at redde benzinmotoren imens alle andre går over til ikke-færdig-udviklede elbiler.
  De har allerede lavet en motor som ingen andre har kunnet formå, at få til og virke.


 •   12. mar 2018 Det trist vi aldrig få de sjove modeller men det fedt at mazda formå at få en N/A. Bil til at køre 17-18km/l.

  Min ven er mazda sælger og har kørt en del i mazda 6 den gå rent faktisk det den er oplyst til. Ved blandet kørsel.


 •   12. mar 2018 Lauge, hvad mener du med "ikke-færdig-udviklede elbiler"?

  Mener du at benzinbiler er færdigudviklede?


 •   12. mar 2018 Carsten J : Mener bare at elbiler ikke fungere perfekt endnu på samme måde som benzinbiler. Elbiler er fine til og fra arbejde, men jeg ville ikke sidde og planlægge hvor jeg skulle oplade på min ferie osv. Batteriteknologien er ikke langt nok endnu, og jeg tror det vil tage længere end folk regner med. Og når der så kommer nye batterier i fremtiden vil de "gamle" elbiler være intet værd. Så folk burde tage den med ro. Selvfølgelig er benzinbiler ikke "færdigudviklede", det er der intet som er smiley ALT kan forbedres.

 •   12. mar 2018 Det var også lidt min tanke, intet er færdigudviklet før det bliver afviklet smiley

  Jeg har nu brugt Tesla'en på ferier, og har ikke brugt tid på at planlægge opladninger. Det har bilen taget sig af. Når først man har haft en elbil, så indser man at mange af de bekymringer man havde før man fik en, stort set ikke eksisterer når man har en.

  Ja, man kan altid finde på eksempler hvor det ikke er ideelt, men sådan er det med det meste.

  Ca. 15% af alle solgte nye biler er elbiler hvor jeg bor. I nogle byer er det over 40%! Elbiler er en realitet, ihvertfald hvor jeg bor.

  Min næsten bil bliver dog ikke en elbil, men det er der flere årsager til.


 •   13. mar 2018 Den er rigtig lækker sådan en 6'er.
  Jeg forstår bare ikke deres valg af motor. Jo den går da godt den store 2,5 liters motor, men den er jo umulig at køre bare lidt økonomisk i. Den går 10-12 km/l.
  Nu har jeg kun den Passat 2,0 TSi (220hk). Ikke nok med at motoren føles bedre, så er den også væsentligt hurtigere og ikke mindst mere økonomisk.


Kommentér på:
Mazda opdatere deres 6'er for Europa
x