Mclaren GT - Mclaren's bud for en Bentley?

Mclaren GT - Mclaren's bud for en Bentley?

385visninger 4 svar | 15. maj 2019
Mclaren GT


Mclaren har netop præsenteret for mærkets første rigtige GT'er - en Superbil man kan holde ud at køre i på længere rejser. 

Mclaren sigter efter kunderne, der normalt køber Aston Martin DBS Superleggera, Ferreri 812 Superfast eller Bentley's store Continental W12.

Layout'et er som man kender det. Motoren er bagi, og er en 4,0 V8 TwinTurbo med 620 Hk og 630Nm.  0-100 på 3,1 sekund. I forhold til Mclaren's rendyrket Superbiler a.la Senna eller 620S, så sidder man 2 cm højere oppe, og så finder man ikke dybe sportssæder i alcantara, men komfortable lædersæder. I forhold til konkurrenterne, så Mclaren GT 130 kg letter end den tætteste konkurrent. I alt vejer den kun 1530 kg. Plads er der nok af. Bagagerummet kan sagtens holde til to personer, hvor den har plads til 430-liter. Det er ca. en stor golftaske eller to ski. Mclaren GT bliver den første model hos Mclaren med noget de kalder for Proactive Damping Control. Det er et system som scanner vejen. Foran bilen sidder der en scanner, som holder øje med ujævnheder i vejen. Den kan nå at reagerer på kun to milieskeunder. Samme system er først set hos Audi, men første gang på en Superbil. 

Mclaren GT kommer til at koste  ca. 1,6 mio. kr. U/A. Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Kommentarer på:  Mclaren GT - Mclaren's bud for en Bentley?
Kommentér på:
Mclaren GT - Mclaren's bud for en Bentley?
x