Mercedes G-klasse 63-AMG

Mercedes G-klasse 63-AMG

267visninger 4 svar | 13. feb 2018
Mercedes har trukket tæppet af den nye AMG version af den store Geländewagen, og topper imod de 600 Hk!

Motoren er ingen overraskelse en 4-liter V8 TwinTurbo, som kan stort set findes på hele AMG's linje. Dog yder den "lille"V8'er 577 Hk, 850Nm og 0-100 på 4,4 sekunder. Topfarten er dog begrænset (for ens sikkerhed...) til 240 km/h. 
En nyhed er dog at motoren kan slå sine cylinder fra, og her er muligheden for at kunne køre på firecylinder for at skabe bedre benzinøkonomi. Motoren er tilpasset til Mercedes's nye 9-trins aut. gear.

G-klassen er som Land Cruiseren, at de stadig bruger en såkaldt "ladder chassis " (Ved ikke hvad man kalder det på dansk...) Dog for at bunden kan klare den store motor, har man givet det nye "AMG Performance 4Matic AWD system". Det er kan finde balancen imellem forhjulene og baghjulene og skabe en 40/60% fordeling, hvis man skulle ende i avanceret terrain. 

Dog skal man ikke regne med at G63 AMG er den perfekte OffRoader, selvom den kommer med samme fire forskellige "Off Road modes" som den normale G-klasse. G63 AMG vil nemlig køre med 22" fælge, som er nok bygget til asfalt. 


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Kommentarer på:  Mercedes G-klasse 63-AMG
Kommentér på:
Mercedes G-klasse 63-AMG