MG Marvel R og MG 5 - Tre elmotorer og 400 KM

MG Marvel R og MG 5 - Tre elmotorer og 400 KM

265visninger 0 svar | 16. mar

Siden MG kom tilbage til Europa med deres ZS elbil og HS Hybrid, har vi dansker ikke været bange for at tag imod det nu Kinesiske bilmærke - og 2021 byder vi velkommen for to nye modeller.


MG Marvel R:

Den første MG hedder Marvel R, og vil være en større Crossover a.la. VW I.D 4 og Nissan Ayria. Længden er knap 4,7 meter lang, og det gør Marvel R til en forholdsvis stor familiebil. Dog ikke lige så stor som Hyundai og Kia's nye elbiler. Designet er nyt designsprog fra MG. Her prøver de at vise en jævn, Sporty form, som de selv beskriver det.  Marvel R vil være udstyret med tre elmotorer. En foran og to bagved, og det betyder også at den trækker med alle fire hjul. Senere vil en baghjulstrukket version også lande med ét batteri. Marvel R må desuden også trække 750 kg på krogen. 
Motoren yder 288 hk og har et ordentligt moment på 665Nm. 0-100 kan den også gøre på 4,9 sekunder med en topfart på 200 km/h. Rækkevidden for den store med tre batterier, er  målt (WLTP) til hele 400 km på en enkelt opladning. Og når man taler om opladning, så kan den oplade fra 0  til 80% på blot 30 minutter, hvis man bruger det såkaldte hurtig oplader. Pladsforholdene og kabinen ser og lyder også lovende ud. Den har en kapacitet på 357-liter i bagagerummet og 1396-liter med begge bagsæder nede. Kvaliteten ser også bedre ud end forrige MG'er. Det første man lægger mærke til er det enormt store 19,4" Touchskærm og så det 12,3" digitale instrumentering. MG 5Jeg har tidligere skrevet om MG 5, hvor jeg dengang var sikker på at modellen ikke ville komme til Danmark, hvor den dengang var eksklusiv for det Kinesiske og Engelske marked.  Nu er bordet så vendt, hvor MG 5 alligevel kommer til Danmark og andre Europæiske lande. MG 5 er hvad jeg vil kalde for en Kompakt, billig, Discount elektrisk Stationcar. Den kunne måske godt minde om en Dacia Logan MCV, bare at den ikke køre med forbrændingsmotor. Det der dog gøre den anderledes end forrige MG 5'er, er at den får et nyt moderne design for 2021, med en helt ny front. MG 5 nøjes dog kun med én elmotor og en rækkevidde på 400 km som Marvel R. Dog yder den kun 184 hk. 

Selvom den måske kan minde om en Dacia Logan MCV, så er den slet ikke så lille. Den er faktisk næsten samme størrelse som den nye VW Golf Variant. Her rummer den 578-liter i bagagerummet og 1.456-liter med begge bagsæder nede.  Den må også trække 500 kg på krogen. MG 5 er faktisk også den eneste elektriske Stationcar på marked, så at finde en konkurrent kan være lidt udfordrende. 

Hvornår MG 5 kommer til Danmark vides ikke endnu, men Marvel R kommer allerede til Sommer - måske Maj måned! Prisen bliver nok også lav.

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg
  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
MG Marvel R og MG 5 - Tre elmotorer og 400 KM
x