Mitsubishi ASX 2019 - et håb fra Mitsubishi?

Mitsubishi ASX 2019 - et håb fra Mitsubishi?

884visninger 1 svar | 12. feb 2019


Vi hører ikke så meget fra Mitsubishi i disse tider, hvor salget ikke har været det bedste i de sidste par år. Sidste år kom deres første mellemstore Crossover Eclipse Cross på marked, og den blev ikke den store succes som de nok havde håbet på. Nuvel sælges deres lille Space Star fint herhjemme, og snart skulle en HELT NY Colt overtage pladsen i dette år med samme bund og teknik som Renault Clio, så prøver Mitsubishi med en ny version af en anden populær bil fra dem. 


Mitsubishi ASX er tilbage og overraskende er det ikke en ny model, men blot et større facelift af den bil som de introducerede allerede tilbage i 2011!
Dette er dog det andet facelift modellen har fået siden, men med en helt nyt front som minder om den større Eclipse Cross. De nye LED- baglygterne er også blevet mere "Japansk" at se på. Samlet Set så er den nye ASX bare blevet mere OFF-Road agtigt at se på. Tre nye farver bliver også tilføjet til udstyrslisten;
Red Diamond, Sunshine Orange og Oak Brown

I Europa skal ASX tag den plads som Lancer havde for mange år siden - altså en lille kompakt Crossover, som er i klasse med Suzuki Vitara, Seat Arona osv. Hvor ASX er bagud end de andre allerede er motorprogrammet. Væk er alle de gamle sure diesler og den gamle 1,6 benzinmotor. I stedet kommer der en ny 2-liter sugemotor med 150 Hk, 195Nm og valget imellem 5-trins manuel eller et 6-trins CVT gear. 
Som før kan ASX også fås med AWD, men 90% af køberne vælger den nok med forhjulstræk. 
Det er overraskende at Mitsubishi stadig vælger at bruge en sugemotor i stedet for en turbobenziner som resten af feltet gør. De har jo deres nye 1,5 Turbo, så mon ikke den lander i modelprogrammet senere ?

I kabinen er der ikke sket det store. Deres Touchskærm er dog vokset og er nu 8" med mulighed for navigation fra TOMTOM. En ny APP kommer også til ASX, hvor man kan følge bilens brændstoføkonomi eller nærmeste tankstation i europa på selve skærmen. 


Den gamle ASX solgte rigtigt godt herhjemme, lige indtil at de øvrige bilfabrikanter fulgte med trenden. Så det bliver spændende at følge den nye ASX og se hvad prisen bliver på den..


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Kommentarer på:  Mitsubishi ASX 2019 - et håb fra Mitsubishi?
Kommentér på:
Mitsubishi ASX 2019 - et håb fra Mitsubishi?
x