Mitsubishi L200 - samme form, men mere sikker!

Mitsubishi L200 - samme form, men mere sikker!

487visninger 2 svar | 9. nov 2018


Det er over 40 år siden at Mitsubishi præsenterede for deres allerførste Pick-Up. Dengang var det blot at skabe et billigere alternativ for en Ford F-serie eller Dodge. Meget er sket siden, hvor L200 er blevet en af de mest solgte Pick-Up's i Europa. 

Den nye L200 eller Triton som den hedder andre steder i verden, er blot et kæmpe facelift, men Mitsubishi siger dog at der er kommet over 2400 nye ændringer på den. En af de mere mærkbar ændringer er dens nye front, hvor den får samme front som dens MPV-broder fik for nogle år siden - et design de kalder for Dynamic Shield.
Andet nyt er sikkerheden, hvor Mitsubishi har gjort den "up to date" med det nyeste sikkerhedsudstyr. Her vil L200 komme standard med følgende: Forward Collision Mitigation, Blind Spot Warning, Rear Cross Traffic Alert, Ultrasonic Misacceleration Mitigation og Multi Around kamera med fugleperspektiv. 

Mitsubishi har været stille omkring motoren, selvom det nok bliver en opdateret udgave af den nuværende 2,4 Diesel. Dog kan de fortælle at automatgears-udgaven er blevet forbedret. væk er det gamle 5-trins gearkasse for at byde velkommen til et nyt 6-trins. Det er ikke kun dens gearkasse som er blevet bedre, hvor Mitsubishi præsenterer for et nyt 4WD-layout. L200 vil nu kunne fås med to forskellige 4WD udgaver. Det ene hedder Easy -Select 4WD og det andet er hedder Super-Select 4WD. Forskellen er at Super-Select 4WD, er udviklet til brug på mere ekstreme forhold, hvor Easy -Select 4WD er blot til normal vejforhold. Begge kommer med Mitsubishi's nye Off-Road funktion, hvor man kan vælge imellem mudder,sne, sand eller sten. 


Den nye L200 forventes i Europa til efteråret 2019, og vil komme i en todørs eller firedørs udgave. Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Kommentarer på:  Mitsubishi L200 - samme form, men mere sikker!
Kommentér på:
Mitsubishi L200 - samme form, men mere sikker!
Martino2018
Martino2018 (Kommerciel blogger)
Oprettet 9. jul
x