Mitsubishi Outlander - Populær SUV vi ikkekan købe mer...

Mitsubishi Outlander - Populær SUV vi ikkekan købe mer...

155visninger 0 svar | 17. feb


Mitsubishi har droppet at sælge nye personbiler i Europa/Danmark, og derfor vil vi ikke komme til at se skyggen af den nye Outlander. Dog betyder det ikke at man godt kan få en lille snas af den. Den forrige Outlander var en af de mest solgte SUV'er i mange år her hjemme - en stor favorit for os dansker. 

I samarbejde med Amazon, præsenterede Mitsubishi for en ny   Outlander. Den nye Mitsubishi kan måske godt ligne et Større Facelift, trods for det er en helt ny model baseret på den Amerikanske Nissan Rogue.  Outlander's nye desingsprog hedder "‘I-Fu-Do-Do", hvad oversat fra Japansk til Dansk betyder mægtig. Men om Outlander er mægtig at se på kan man selv finde ud af. Dog ligner den meget den mindre Eclipse Cross med sin front. 

Outlander kommer med en helt ny benzinmotor, hvad bliver en firecylinderet 2,5 sugemotor fra ikke andre en Nissan.  Motoren er nemlig lånt fra den gamle Nissan Altima sedan, med en ydelsen på små 184 hk og 245Nm. Dog forventes den populærer 2,4 MIVEC hybrid motor igen, selvom Mitsubishi kun har præsenteret for den ene 2,5'er..
Standard bliver Outlander udstyret med Firehjulstræk, hvad Mitsubishi selv kalder for Rally-inspireret teknik fra dengang Mitsubishi deltog i WRC-løbet . Den får også et 8-trins CVT-gearkasse standard som eneste gear mulighed. Outlander har aldrig været kedelig i kabinen, og med den nye model er det heller ikke en undtagelse. Nu med Digitalt Instrumentering på 12,3" og et mindre 9" touch skærm ved siden af. Sikkerheden er også blevet skruet op med hele 11 airbags standard.  Ellers kan man få sin Outlander beklædt med læder på instrumentbrættet som sin kabine. 

Desværre bliver Outlander ikke længere solgt i Danmark, hvad er en skam. Prisen på den forrige var stærkt prissat herhjemme, og så var det en af de få biler med det helt rigtige SUV-design og ikke det der Crossover-look...


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg
  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
Mitsubishi Outlander - Populær SUV vi ikkekan købe mer...
x