Moderne teambuilding cocktail style

Moderne teambuilding cocktail style

8. aug 2018

I dag er der et kæmpe marked for teambuilding i diverse udformninger og tilpasset ethvert behov. Står du og skal arrangere en teambuilding for dine ansatte kan det virke nærmest uoverskueligt at vælge mellem de mange muligheder.


Ønsker du at lave noget sjovt og anderledes for dit team kan et cocktail kursus være det helt rigtige for jer.


Klassikerne

Når du vælger at kaste dine ansatte ind bag baren og gøre dem til bartendere for en dag, skaber du en afslappet og rar stemning, der giver rig mulighed for at komme hinanden ved på en anderledes måde.


I vil lære, hvordan man laver de mest klassiske cocktails som en Mojito, en Cosmopolitan og en Long Island Iced Tea og selvfølgelig smage på hinandens resultater. Med en professionel bartender som coach kan det ikke gå helt galt – måske I endda ender med at opfinde jeres egen signatur cocktail, der kan serveres til den næstkommende firmafest?


For at skabe en hyggelig stemning med lidt kammeratlig konkurrence vil der være quizzer og konkurrencer undervejs.


Find din indre bartender

Det kan aldrig blive kedeligt med en dag bag baren. De uformelle rammer og den hyggelige stemning er helt sikkert en super godt udgangspunkt for at starte en god samtale og lære hinanden bedre at kende.

De bartendere, der afholder disse events lægger stort arbejde i at sørge for, at det bliver en rigtig god oplevelse for hele holdet – og er der en imellem, der ikke drikker alkohol findes der ligeså mange lækre opskrifter på alkoholfri cocktails, der kan laves og nydes.


I skal heller ikke snydes for at lære, hvordan man sætter prikken over i'et og serverer en
cocktail med stil. Der bliver Tom Cruise stemning bag baren, når bartenderen viser, hvordan man mixer, shaker, pynter og serverer en helt fantastisk cocktail.


Noget for alle

I kommer ikke til at kede jer, for er er virkelig lagt op til en dag fyldt med sjov og ballade.

Er det ikke teambuilding, men i stedet en polterabend, en fødselsdag eller måske en konfirmation du skal afholde, er der også rig mulighed for det. De fleste firmaer tilpasser oplevelsen til de gæster der skal fejres.


Skal du arrangere en fest for unge under 18 er det ikke en hindring. PÅ et cocktailkursus er der nemlig også mulighed for at skabe en god stemning og en rigtig bartenderoplevelse med alkoholfri cocktails. Der skal stadig mixes, shakes og pyntes på den helt rigtige måde, for at opnå et lækkert og appetitligt resultat.


Til en 60 års fødselsdag er udgangspunktet måske også en anelse anderledes, men ikke desto mindre er der garanti telefon en sjov oplevelse og en erfaring, der er værd at tage med videre, for hvem ville ikke elske at øve i fremstilling af den perfekte Irish Coffee, så den siden kan serveres for vennerne?


Har du fået lyst til at booke et cocktail kursus med en professionel bartender, eller vil du bare gerne have en lækker cocktail bar til din næste fest, kan du her læse om hvordan du booker en Cocktail bartender.


LINK TIL INFO: https://getbartender.com/da/cocktail-kursus-teambuilding/

 

COCKTAIL KURSUS FILM: https://www.youtube.com/watch?v=tRJohTF7ilI

 

KOMPLET COCKTAIL KURSUS OG UNDERHOLDNING:

 • Specialdesignet cocktailkort
 • 1 Kvalitets Cocktail bartender
 • Bliv Bartender for en dag med vores Cocktail Kursus
 • 3-4 timer (2-3 timers show + 30 min setup + 30 min luk)
 • Konkurrence, quiz og kursus i samme pakke
 • Alkoholfrie Rocktails til dem der ikke drikker
 • Godt humør, smil og jahat er på
 • Underholdning for alle
 • Cocktails til alle undervejs
 • Viden omkring at mixe drinks
 • Masser af grin og sjov
 • Opfind din helt egen Cocktail
 • Pris  - 295 kr. pr. kuvert eks. moms
 • + Præmie til vinderne
 • + Velkomst eller afslutningscocktail til alle

 

Hvorfor vælge os? 

- Danmarks bedste cocktail bartendere (Vinder af DM 2017 + flere placeringer i top 10)

- Vi kan levere løsninger for alle typer arrangementer uanset størrelse (5-10000 gæster)

- Serveret for kongehuset

- Verdens bedste referencer (Airbnb, WeWork, SKAT, Tryg, Fødevarestyrelsen, DK Company, Dell, Deliotte, Bestseller, Lloyds Bank, Zendesk, WhiteAway, Topdanmark, Danske Bank osv.)

- Mere end bare drinks. Vi laver Cocktails serveret med passion!

- Oplevelse for alle gæster. Vi får alle gæster op i baren med cocktails for enhver smag og alkoholfrie Rocktails til dem der ikke drikker.

- 100+ passionerede Cocktail Bartendere på landsplan

- Vi er 100 % professionelle med kontor og lager i Århus, København og i London.
Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce