N.Y Motorshow - de store nyheder

N.Y Motorshow - de store nyheder

857visninger 1 svar | 28. mar 2018
Vi forsætter med de store nyheder fra Motorshowet i N.Y
Idag skal vi se på modeller der også vil ramme lille danmark, hvor Hyundai og Subaru er klar med deres nye SUV'er. Honda's luksusmærke har også en ny SUV klar.  
(Husk også at se de andre nyheder, hvor jeg b.la. præsenterede for Nissan Altima, Jaguar F-Pace SVR og Toyota RAV4). 

...................................
Subaru Forester

Subaru Forester ligner blot et facelift af nuværende model, men det er skam en helt ny model. Den er blevet en smugle længere med mere plads, og Subaru har tilføjet mere sikkerhedsudstyr. Den vil b.la. få deres "DriverFocus" pakke, som består af elektronisk nødbremse som ikke kun holder øje med det der sker forude. Udover det, så er der også et system i bilen, som kan scanne ens ansigt før man kan tænde bilen. Hvordan det helt virker ved jeg ikke, men det skulle kunne genkende op til fem personer, og derved være umulig at stjæle bilen hvis den ikke kan genkende ansigtet af føreren.

Efter mange år er Subaru klar med en Sportslig udgave igen. Dog bliver det kun en udstyrs model med kosmetisk detaljer. Sports udgaven vil være den eneste udstyret med deres "SI-DRIVE" undervogn, hvad blot er Subaru's ord for en elektronisk undervogn med forskellige indstillinger...  Motoren for Nordamerika vil bestå af en 2,5 Boxer med 182 Hk og 238Nm. Dog forvent en Boxer diesel for europæisk debut. 

I kabinen er det meget af det man også kan finde i de øvrige modeller, hvor et 8" Touch skærm er til stede, som man iøvrigt også finder i den nye Impreza, der også kommer til danmark alligevel! 
Subaru Impreza kommer til landet midten af året, og regner med Forester slutningen af året.

.......................................................

En anden relevant nyhed for os er den faceliftet Tucson Crossover/SUV...

Med det skarpe øje kan man spotte det nye sæt LED-forlygter og frontkofanger.Dog er der ellers ikke sket meget med Tucson. Motorprogrammet for europa er nok ikke forandret, men i Nordamerika vil der lande en ny 2,4, der skal erstatte den gamle 1,6 Turbo. Motoren er overraskende en sugemotor med 181 Hk. Udover vil den gamle 2,0 sugemotor med 162 Hk også forsætte.

I kabinen er der også sket lidt ændringer, hvor den som resten af programmet får i30's 7" skærm med AppleCarPlay eller AndroidAuto. For første gang kan man også bestille sin Tucson med op til 19" fælge. 
Forvent Tucson i danmark med en 1,6 Turbo benziner og måske en 2,2 diesel fra den nye Santa Fe?......................................................

Honda's luksus mærke Acura er klar med en ny model af RDX udgaven. RDX er deres svar på biler i Audi Q5 eller BMW X3 klassen, og har været mærkets bedst sælgende model i verden. 

RDX er ca. 6,6 cm længere end den forrige udgave, og det giver mere plads bagi. En af grunden til folk købte RDX overfor de tyske rivaler, var på grund af den store V6'er. Desværre har Acura slået den ihjel frem for en ny 2,0 Turbo med 292 Hk og klassens første bil med et 10-trins aut.
RDX vil kun bruge et AWD layout med deres "Super-Handling All-Wheel Drive system" eller kort skrevet: SH-AWD undervogn.

Selvom den kun kommer med én enkelt motor, så vil en A-Spec udstyrs variant være den mest sportslig udgave. Dog er det kun Show end Go! 
I kabinen tilføjer Acura et kæmpe 10,2" skærm, 10,5 Head-Up Display og 710 watt forstærke fra Panasonic. 


Acura RDX vil desværre ikke ramme europa
----------------------------------------
Maserati Levante Trofeo

Maserati Levante Trofeo er den hardcore udgave fra det italienske mærke, hvor den skal kæmpe imod Porsche Caynne GTS, Lamborghini Urus, BMW X5M og Mercedes GLE 63 AMG.

Motoren er en 3,8 Ferrari-bygget V8’er med 590 Hk og 730Nm! Det er nok til at sende den af sted fra 0-100 på 3,9 sekunder og en topfart på 300 km/h. Faktisk er det den næst hurtigste Maserati, hvor MC Stradale stadig er kongen.


----------------------------------Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Kommentarer på:  N.Y Motorshow - de store nyheder
Kommentér på:
N.Y Motorshow - de store nyheder
Annonce