Når livet tager en uventet drejning

Når livet tager en uventet drejning

23. maj 2019

Det er ikke altid, at tingene går som forventet. Det oplevede Søren Kaarup på egen krop, da han i december var impliceret i et mindre uheld, der ødelagde hans Peugeot 208. Heldigvis for familien var de godt forsikret – troede de.

Søren Kaarup er, hvad man kan betegne som stereotypen på en ganske almindelig familiefar. Sammen med sin kone Birgitte, og deres to børn, bor de i Nordjylland, i en mindre murermestervilla. Til dagligt kører Søren omtrent 50km til og fra arbejde.

Den 12. december drog Søren afsted på arbejde, som han plejer. Uheldigvis var den 46-årige Nordjyde impliceret i et uheld på vej på arbejde. Familien var dog sikre på, at deres forsikring ville dække uheldet. Desværre tog de fejl. Efter flere samtaler med forsikringsselskabet fandt familien fra Nordjylland ud af, at deres forsikring ikke dækkede uheldet.

Dette efterlod familien i en decideret krise:

”Man kan roligt sige, at uheldet kom på et forfærdeligt tidspunkt. December er en dyr måned, da vi skulle købe julegaver til ungerne – og vi bare ikke har råd til at undvære en bil, da det er eneste mulige transportmiddel til og fra arbejde. Vi anede ikke, hvad vi skulle gøre”.


Hjælpen kom fra en uventet kant

Familien fra Nordjylland undersøgte deres muligheder. De var afhængige af en bil, men havde samtidig ikke pengene til en ny.

”Vi undersøgte alle muligheder. Den blå avis, omkostninger ved offentlig transport og meget mere. Men det ville bare ikke gå op”.

Familien fandt dog en løsning – fra en noget uventet kant.

 ”Jeg sad en aften på Facebook efter arbejde, da der dukkede en reklame op for TjekLån. Først var jeg sådan lidt ’hvad er nu det for noget’. Jeg har altid været stor modstander af kviklån – og kunne aldrig finde på at tage et – men sjovt nok tog jeg alligevel et nærmere kig”.

Som Søren Kaarup hurtigt fandt ud af, er TjekLån ikke en kviklånsportal. I stedet hjælper virksomheden med at afsøge markedet for de billigste lånemuligheder – uden besværet ved at tage i banken.

”Jeg skrev mig op på deres hjemmeside. Allerede efter én dag modtog jeg en mail fra dem, hvor de havde fundet et lån med lave renter og omkostninger. Meget billigere end hvad vores bank kunne give os”.

Det endte med, at Søren optog et kviklån via TjekLån. Noget han ikke har fortrudt siden hen.

”Man kan vel egentlig sige, at det lidt var held i uheld. Jeg har altid drømt om en større bil end min tidligere Peugeot. Så nu har jeg faktisk købt en Toyota C-HR Hybrid. En rigtig dejlig bil. Haha, og så det sjove faktisk, at den koster mig faktisk mindre om måneden”

TjekLån er beliggende i Aarhus C. Virksomheden hjælper med at indsamle lånetilbud og gøre lån billigere for den private forbruger. Læs mere om TjekLån her

 


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce