NIO ES7 - Ny elektrisk model fra et nyt bilmærke

NIO ES7 - Ny elektrisk model fra et nyt bilmærke

117visninger 2 svar | 21. jun


Du har måske ikke hørt om NIO før, men NIO er et elektrisk bilmærke fra det snart førende land inde for elektriske biler. Nemlig Kina!. NIO forventes til Danmark meget snart med tre store SUV'er og en Tesla Model 3-konkurrent kaldet ET7. Unikt vil mærket bygge Batteristationer - herunder i Danmark - hvor man i stedet for oplader bilen, vil man kunne få skiftet hele batteriet ud på blot få minutter. 

NIO ES7 hedder deres nyeste skud fra programmet, hvor den skal ligge sig i mellem ES6 og en større ES8. Selvom NIO ES7 ikke er den største model på programmet i Europa, måler bilen næsten fem meter i længden, og er nærmest samme størrelse som en Tesla Model X. 


ES7 kommer med tre batteri muligheder 75 kWh (485 km rækkevidde), 100 kWh (620 km rækkevidde) og et 150 kWh batteri med hele 850 km rækkevidde... Det skal dog påpeges at NIO er målt med NEDC-metoden og ikke WLTP, som er den metode biler måles i Europa på. Ydelsen er 653 hk og 850Nm fra to elektriser motorer gemt ved front - og bagakslen. Sættes den i Sport+ køreprogrammet, vil NIO ES7 ramme 0-100 op blot 3,9 sekunder. Ydermere er alle ES7 standardudstyret med Brembo bramser og luftundervogn.    

ES7 er også standardudstyret med et kæmpe 12,8" Touchskræm kaldet "AMOLED infotainment system". Dette system bruger et program kaldet PanoCinema, og ved tilføjelsen at et par unikke 3D briller fra NIO, kan skærmen ses i et såkaldt Augmented Reality med en afstand på 6 meter og hele 201" i størrelsen. Det er dog kun gældende når bilen holder stille...En del af NIO's varemærke er at gøre deres biler selvkørende, og ES7 er heller ingen undtagelse med hele 33 sensor og 11 kameraer er placeret omkring bilen for netop dette formål. Dog er selvkørende biler ikke godkendt til brug i Danmark  endnu.  Hvornår NIO kommer til Danmark vides endnu ikke, men tidligere i år skrev Bil Magasinet at mærket ville lande i slutningen af året.... I Danmark forventes NIO med tidligere nævnte modeller ET7 Sedan'en, ES6, ES7 og den større ES8.Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Kommentarer på:  NIO ES7 - Ny elektrisk model fra et nyt bilmærke
Kommentér på:
NIO ES7 - Ny elektrisk model fra et nyt bilmærke
x